Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

święta tuż tuż

Polecane posty

Gość gość

macie jakieś fajne pomysł na prezent? szukam jakiś inspiracji na prezenty dla rodzinki :)

Gość klemka45
Dla rodziny to przychodzi mi do głowy tylko jeden prezent, który sama chciałam kupić mojej mamie na gwiazdkę. Komputerowa hafciarka, czyli świetna zabawa dla wszystkich nawet początkujących. Poza tym to co taka hafciarka firmy BERNINA (model Chicago 7) może stworzyć- byłam pod wielkim wrażeniem podczas pokazu. Wycinanie w materiale czyli cutwork- dla dzieci to możliwość wyróżnienia się spośród dzieci :) Zresztą sama chciałabym zrobić taki wzór w torebce filcowej albo innych moich rzeczach. Zresztą moja mama zwraca uwagę na wykonanie sprzętów które kupuje i taka hafciarka z pewnością jej się spodoba Ekran LCD jest bardzo czytelny i pomocny i już widzę te zamówienia które będziemy składać babci na hafty :)

Gość gość
Tylko prezenty z duszą i historią, które są niepowtarzalne i nie z sieciówki, np. ładne antyki, używane płyty winylowe, lampy z lat 60' itp. Wszystko można znaleźć na www.gramofonia.com

Gość gość
Dla rodziny jeszcze nie mam pomyslu natomiast koleznkom na pewno podaruje bilety do teatru. Wczoraj przeglądałam repertuar na https://wojart.pl/ i znalazłam naprawde duzo interesujących propozycji :)

Gość uleczka131a
A ja mam zamiar skorzystać z oferty http://goophone.pl/ I kupić siostrzeńcowi w miarę tani telefon, sprowadzany z Chin. ma przystępną cenę, rok gwarancji. Nie płaci się za koszta przesyłki, ma duży ekran. Myślę że to dobry pomysł na prezent dla nastolatka.