Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żaden program nie chce mi się zainstalować

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem czemu. Czy program antywirusy może blokować pobieranie? . Wczoraj np. chciałem zainstalować najnowszego Apache OpenOffice 4.1.2 i w żaden sposób program nie chciał się zainstalować :( nie mam już sił.. ktoś wie co jest grane?

Gość gość
WAŻNE!!! nie wiem dlaczego mi nic nie instaluję ... próbowałem wszytskiego przeskanowałem kompa nic nie wykryło .. adwcleaner użyłem tez nic nie wykrył.. no ja już nie wiem :(

Gość gość
wyskakuję komunikat czy zainstalować i tyle dalej nic się nie dzieje... ja już nie wiem ....

Gość gość
wyłącz antywirusa na chwilę i spróbuj pytanie skąd to ściągasz najlepiej jest instalować program ale bez menadżera pobierania tylko jako plik typu exe

Gość gość
No instaluję Apache OpenOffice 4.1.2 z ich strony więc nie widzę powodów żeby nie miało się zainstalować :O

Gość gość
no i wyłączyłem i co ? lipa też nie chcę się instalować :O

Gość gość
A już wiem pobierałem z dobreprogramy.pl ten program i menedżer pobierania się ciągle pieprzył teraz pobieram RZECZYWIŚCIE z ich strony i trochę dłużej się pobiera (125MB).

Gość gość
Teraz ciągle wyskakuję mi czy zatrzymać wykonywanie skryptu w przeglądarce :/ kolejna lipa :/ ja już nie wiem.... ale oprócz tego program się instaluję wreszcie :D!

Gość gość
menadżery pełne są reklamowego śmiecia i instalują dodatki, gdy ktoś jest nieuważny mogą się także wieszać staraj się ściągać programy ze strony producenta, autora instaluj z plików instalacyjnych jak przedtem już napisałem mam nadzieję, że teraz już ci się uda

Gość gość
jeśli wyskakuje taka informacja nie jestem znawcą ale być może przeglądarka jest zbyt obciążona pamięć pełna i jest ryzyko zawieszenia

Gość gość
Zobaczymy jak narazie się pobiera :) a czy zainstaluję to zobaczymy

Gość gość
jakieś microsoft visual +2008 mi wyskoczyło potem się wyłączyło okienko i dopiero teraz (mam nadzieje.. ) instaluję .... porażka

Gość gość
zainstalowało !!! :D sukces po miesiącu !!!!

Gość gość
masz jakieś szambo nie antywirusa