Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sandy_candy i porażka vinted

Polecane posty

Gość gość

Dobra dziewczyny, jako, że vinted wprowadza cenzure i blokuje nam tematy o dzisiejszej awarii i naczelnym trollu możemy tutaj pogadać

Gość sandy_candy
no co Wy

Gość gość
o co chodzi?

Gość Inna74861
była awaria na vinted i co drugi temat z NIE MOW NIKOMU ALE... był właśnie założony przez nią, ponoć ponad tysiąc.. żal dziewczyno, żal mi cię

Gość Anonim11
O co w ogóle chodzi? Bo chyba nie jestem w temacie.

Gość gość
carameltea, napisz coś "zabawnego"

Gość gość
no to dziewczyna marnuje potencjał, powinna pisać książki :>

Gość gość
Wprowadzcie mnie w temat ProszeProszeProsze! Mam okres, wkurzam się na faceta, potrzebuje tego :C

Gość gość
Na vinted była awaria, i we wszystkich wątkach, które były pisane z anonima wyświetlał sie autor. Połowa to były trollowe wątki sandy_candy, a adminstarcja vinted ma teraz ból d**y i kasuje wątki na ten temat :D

Gość gość
beka niemiłosierna z niej xd

Gość gość
A na jakie tematy były te wątki? :D

Gość anonimhyhy
ej a ja ja znalazlam na face ^^

Gość gość
facet ją zdradza z 20 lat starszą kobietą, nie chce zabrać do Zakopanego, ćpa, chce dziecko ona nie, na balkonie, media markt i pińćset innych gdzie się człowiek udzielał.

Gość rozczarowana_VINTEDZIANKA
Tak jak wyżej piszą w związku z awarią można było zobaczyć kto zakłada wątki z anonima, okazało się, że to kendi. Ponad 1200 wątków. Prawie każdy w dziale "nie mów nikomu, ale..." dot. historii z życia był jej wątkiem = trollowanie. Trwało to ok. rok, administracja nic z tym nie robiła. Tłumaczą się, że nie publikowała zdjęc = nieprawda publikowała fotki byłego i jego nowej dziewczyny (o ile to prawda). Ogólnie teraz jest cenzura, kto napisze nick od razu zamykany temat... Podejrzewamy, że to administracja jej za to płaciła.. Ona sama usunęła konto i instagram

Gość ezylkowa
Musicie mieć wyjątkowo nudne życie, by dalej to ciągnąć. Był troll i nie ma trolla. Na całe szczęście... Ogólnie to opcja "anonim" powinna zostać zlikwidowana

Gość lamentia
robię copy pastę wypowiedzi, za którą zapewne dostanę bana "Jak w burdelu nie idzie, to się wymienia k***y, a nie firanki. Jak zwykle nawaliliście wy, droga administracjo. Tu nie chodzi o to, że jakaś tam laska chwaląca się znajomością śmietanki towarzyskiej z Warszawy, chora psychicznie, pozakładała od groma wątków i robiła z nas łatwowierne idiotki. Praktycznie żaden nick z tego portalu nie mówi mi nic, za godzinę czy dwie nawet bym nie pamiętała kto założył wątek o ciąży, kto o zdradzie, kto o problemach pierwszego świata. Tu chodzi o fakt, że ŚWIADOMIE tolerowaliście jej wyskoki. @elieau coś pobąkiwałaś o tym, że trolle dzielimy na szkodliwe i nieszkodliwe. Będziesz zaskoczona jak ci powiem, że jesteś hipokrytką? Zamykasz i kasujesz wątki wraz ze swoimi koleżankami, a 1200 tematów wymyślonych jeszcze komentowałaś. Jak gdyby nigdy nic. Rozumiecie @zespol.vinted w czym jest problem? W czym nasz żal? Świetnie się bawiliście naszym kosztem poprzez użytkowniczkę sandy_candy. Teraz zamiatacie pod dywan. Żałosna komuna. Pozdrawiam. Jak mi zablokujecie konto za tą wypowiedź, to nawet lepiej, bo ten portal to równia pochyła." au revoir, vintedzie

Gość gość
podasz link na jej fb? :D ogólnie admini jej chyba za to płacili, bo teraz blokują wątki gdzie sie o niej pisze

Gość gość
dajcie linka !

Gość gość
to twoja wypowiedź zapewne w wątku który zaraz mendy zamknęli? to się w pale nie mieści...

Gość gość
podaj ktos fejsa ;d

Gość gość
dodałam wyzej link do jej instagrama :D

Gość gość
Dziewczyny, wklejajcie na vintedzie link do tego co tutaj piszemy, niech jak najwięcej dziewczyn dołączy :D

Gość gość
sami stworzyli konto dla sensacji wątków, i popularności forum :-)

Gość gość
@ezylkowa za to Ty masz ciekawe, każdy wątek śledzisz, komentujesz, postów tez masz nieźle na vinted natrzaskanych... interesuje mnie ten temat, bo czasem weszłam, doradziłam, przejęłam się, a tu, administracja miała z nas jawną polewkę... słusznie ktoś zauważył, nie dość, że nie blokowali, to sobie w tych wątkach komentowali - doradzali.... a zamiast wziąć to teraz na klatę to CENZZURA

Gość gość
dziewczyny pamiętam całkiem niedawno był watek o chorobach psychicznych i ona taM napisala ze ma zdiagnozowane borderline i chad :D

Gość gość
Cyrk ŁŁŁinted urządził, nieświadomie ale jest. Użytkowniczki piszące z anonima, a czujące się urażonymi nie pozostawiłabym tego od tak....zostałyście odkryte, zdemaskowane....czy tak funkcjonuje tak duży portal?? Bo sprawy techniczne zwiodły...a od czego mają tych swoich informatyków? od pierdzenia w krzesła bo chyba tak!!! I te przeprosiny, żenada, tu głowa portalu powinna się kajać a nie biedne bezwiedne dziewczyny zarabiające na ten portal.

Gość lamentia
PIS doszedł do władzy to i cenzura na vinted :D