Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sandy_candy i porażka vinted

Polecane posty

Gość gość
juz sie chwali, ze wraca na vinted :/ szkoda ze jej bana na ip nie dali

Gość gość
vinted to już totalne dno. wróci i będzie dalej robić z nas idiotkia administracja ma to w d***e.

Gość gość
Cała srendi ma z was polewkę. Popieram wypowiedź wyżej o całym vinted i tych nieszczęsnych gwiazdeczkach typu karmelki i pierniki przez które zbiera się na wymioty czytając ich komentarze. Portal upadł i nic z niego już nie będzie niestety... BTW myślę że gruby piernik pomagał srendi w tych trollach bo lajkuje jej zdjęcia na ig. Ogólnie żenada.

Gość gość
może ktoś wrzucić tego screena co mareczek dodał? bo mam bana i nie moge z mojego konta korzystac, a jak nie jestem zalogowana to nie moge zobaczyc zdjęć

Gość gość
dodała screena z fb bo napisała do sandy..sandy ma na isnta beke z tego i bawi się

Gość gość
Wow w końcu tu dotarłam.. spinacie się jakbym wam kogoś zabiła, dostarczyłam wam odrobinę rozrywki i narzekacie.. o mnie piszecie że nie mam życia a kto regularnie wchodzi na mojego insta i fb a póżniej na vinted to opisuje?

Gość gość
szkoda, ze nie widzisz, ze nikt cie tam nie chce

Gość gość
Pytanie czy ja do was chce....

Gość gość
lecz się, jesteś chora psychicznie, masz jakieś zaburzenia? żal mi cię dziewczyno, co Ty masz w głowie? ...

Gość gość
Sandy, zamiast robić z siebie jakąś "gwiazdę" weź się za coś produktywnego, idź do pracy leniu śmierdzący. Widać od nadmiaru wolnego czasu w główce ci się poprzewracało. Znam osoby, które sobie wchodzą na vinted, ale nie znam nikogo kto by miał czas nabić 1200 postów, widać baaardzo ci się nudzi. Ogarnij się i weź za pracę, od razu ci się odechce durnych wygłupów.

Gość gość
A skąd pomysł że nie mam pracy? mam stałą pracę i 2 inne dodatkowe

Gość gość
Stałą pracę to ty czopku na vinted masz. Nie dość że brzydka to jeszcze głupia :(

Gość gość
Pokaż siebie

Gość gość
ja ci sie mogę pokazać -nie dość, że jestem lepsza z twarzy, fryzury to jeszcze z figury też :*

Gość gość
cały vinted ma ciebie za wariatkę i psychicznie chorą . oj jak mi ciebie żal dziewcze..

Gość gość
Haha :D Twarz masz niestety tragiczną - widziałam na ig.

Gość gość
Wróciła na vinted ale od razu ją zablokowali :D

Gość gość
przecież jakaś laska dodała zdjęcie że ktoś wziął jej foto z fb i założył konto

Gość rasalgul
Trolle (2016) dostępny online >http://24filmyonline.pl?u=Trolle_2016 „Trolle” to animowany film przygodowy ze studia DreamWorks Animation, w którym powstały takie przeboje jak „Shrek”, „Madagaskar”, „Kot w butach” czy „Pingwiny z Madagaskaru”. Tytułowe Trolle to wesołe, rozśpiewane i bajecznie kolorowe stworki. Żyją w równie kolorowym lesie, niewiele wiedzą o otaczającym ich świecie i cieszą się każdą chwilą. Szczególnym entuzjazmem wyróżnia się Poppy, której beztroska i radość udziela się wszystkim dookoła. Wyjątkiem jest Mruk, odludek, który uważa, że wszystkim Trollom grozi wielkie niebezpieczeństwo. Jego przepowiednie sprawdzają się, gdy drogę do wioski odnajdują Bergeni, odwieczni wrogowie Trolli, którzy porywają najlepszych przyjaciół Poppy. Poppy postanawia ich ratować. Z trudem namawia Mruka, by jej pomógł i oboje wyruszają do miasta Bergenów, by uratować porwanych przyjaciół. Humorem, tańcem i śpiewem Trolle zwyciężają Bergenów i wszystko dobrze się kończy. Poppy i Mruk odnajdują przyjaciół i powracają do wioski Trolli, by znów cieszyć się życiem. Jak im się to udało, zobaczysz w kinach już od 4 listopada! Znajdź swoje szczęśliwe miejsce z Trollami!