Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Macie tatuaze?

Polecane posty

Gość gość

Jesli tak to jakie i gdzie? Zalujecie? Mnie tak korci...chcialam sobie zrobic na przedramieniu od wew strony napis ale nie wiem czy to juz nie obciachowe i w ogole facet mi odradza

Gość gość
Mam na lewym nadgarstku imię córki. Teraz jestem w drugiej ciąży i na prawym nadgarstku będzie imię drugiego dziecka. Jestem również po operacji biodra mam 15 cm bliznę która chce zakryć tatuazem :)

Gość gość
Nie mam. Dlaczego? Bo uważam, ze tak jak wygolona do połowy głowa to oszpeca. Nie oceniam jednak ludzi, którzy je mają. po prostu dla mnie to brzydkie i tyle. A po co chcesz ten napis sobie wytatuować?

Gość gość
Mam na przedramieniu. Nie żałuję, po tylu latach czasem zapominam, że go mam :D Ale zrobienie go wiązało się z pewnym etapem w moim życiu, sam w sobie jest pewnym symbolem. Mam tylko jedną radę: jeśli nei jesteś pewna - nie rób tego. Skoro zwracasz uwagę na to czy to "obciach" itd to wg mnie niekoniecznie teraz powinnaś o tym myśleć, bo to znaczy, że jesteś podatna na wpływ i jak Ci ileś osób go skrytykuje to się paskudnie będziesz czuła.