Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dzwoneczek899

Seks analny jeden ciągły orgazm wy też tak macie?

Polecane posty

Dziewczyny, uprawiam z moim chłopakiem seks analny. Zawsze mi się to podobało, ale trochę czasu minęło nim ośmieliłam się spróbować. Mój chłopak ma dużego penisa. Dwadzieścia centymetrów na długość. W obwodzie nie wiem. Nie jest jakiś strasznie gruby, ale dość spoooory :) i z seksem analnym mamy tak, że na początku moja pupcia musi się trochę przyzwyczaić. Muszę być podniecona i mieć dużo nawilżacza, ale potem jest tak, że pupa mi się zupełnie rozluźnia i mój chłopak może mnie... naprawdę mocno. I wtedy się zaczyna. Rozkosz, ekstaza. Leżę, nie ruszam się i w ogóle tracę kontakt z rzeczywistością! Jest tak jakbym miała jeden orgazm za drugim i to taki bardzo mocny. Jeden narasta, jest trwa i po chwili pojawia się drugi i tak praktycznie bez przerwy. To jest jak jeden wielki orgazm, trwający czasami 15-20 minut. Zależy jak długo mój chłopak może mi to robić. Ja po czymś takim leżę wbita w materac i w ogóle nie mogę się ruszyć. Chciałam zapytać czy wy też tak macie czy to tylko ja taka jestem? Z normalnym seksem jest tak, że czasami ciężko mi szczytować. Niby fajnie, dobrze, ale wiecie jak jest. Przy analu natomiast to jest jakieś bombardowanie orgazmami!

Gość gość
Chwalisz się, czy żalisz?

Gość gość
ja tak nie mam ale anal jest fajny i bez takich ciaglych bombardowan orgazmami