Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bez synów. Długi. Sam

Polecane posty

Gość gość

Wyznaję, żę od sycznia nie widuję swoich 2-óch synów. Nie ma dnia, żebym nie tęsknił. Byłem poniżany przy chłopcach przez ich matkę oraz osoby, które ją sponsorują. Byłem śmieciem, którego się kopie. Nie zgadzałem się z jedzeniem słodyczy przed obiadem? To dzwonimy na policję- naruszenie miru domowego. Jestem bez rodziny, bez niczego. Mam mieszkanie tylko wtedy, gdy pracuję.Jedna próba samobójcza.Depresja od 3 lat. Brak pomysłu na wszystko.

Gość gość
Ile masz lat?

Gość gość
25

Gość gość
No sytuacja nie jest łatwa. Jedyne na razie co ci zostaje to uciec w pracę i powoli stawać na nogi? Po rozwodzie?

Gość gość
Baby to szmaty nie przejmuj się . Tym koooorwom dzieci kojarzą się tylko z łatwym zarobkiem czyli alimentami .

Gość gość
Chyba najgorsze juz za toba. Teraz powoli do przodu. Trzymaj sie.

Gość gość
Bez ślubu, bez rozwodu. Jedynie sasądzone alimenty, ograniczone prawa do dzieci.

Gość gość
To na razie trwaj w pracy, i tak musisz. Aby przeżyć. Może poszukaj jakieś grupy wsparcia, żeby mieć zkim pogadać, się wyżalić. Dzieci jeśli nie będzie kombinować odwiedzaj. Powolutku , za rok, dwa zobaczysz ,że będzie lżej. A depresję mogłeś mieć sytuacyjną. Wynikająca z tego co działo się w twoim życiu.

Gość gość
Przejdz na islam i zabij szmatę . Nikt ci nic nie zrobi .

Gość gość
chociaż jednego kobieta pogoniła i oby podwyższyła alimenty jak najszybciej.

jak dobrze być 24-letnim prawiczkiem i nie mieć takich problemów :-)

Gość gość
Dzieci to zło . Lepiej gnojków zakisić w beczce od kapusty niż chować . Albo udusić dymem jak w Warszawie na Pradze.

Gość gość
Teraz jest źle. Oczywiście wolałbym się nie przejmować, ale nie potrafię. Dzieci na razie są małe, mają 3 i 4 lata. Muszą prędzej czy później poznać ojca. Jak ja im wytłumacze swoją nieobecność? Co do postu Pana powyżej. Moja ex totalnie zaczeła mnie olewać, gdy zaczeły jej spływać pieniążki od osób trzecich.

Gość gość
Jest taka grupa ojców mają stowarzyszenie praw ojca , albo podobnie. Poszukaj w necie. Oni mają silną grupę wsparcia i pomocy chyba prawnej też. Nie musisz być nieobecny w życiu dzieci . Tylko musisz teraz się nie poddawać. Dzieci nie są głupie. Teraz są małe, ale za pare lat zrozumieją jak wyglądała sytaucja. Tylę ,że walcz prawnie też o kontakt. I dbaj o siebie, bo to nie będzie łatwa walka. Musisz mieć siłę.

Gość gość
Bo baby takie są . Liczy się kasa :D Tak tak te k*****y zostawiły cię umierającego bez opieki gdyby miały z tego korzyść materialną . Co więcej udusiły by cię własnymi rękoma gdyby polisa na twoje życie wynosiła powyżej złotówki .

Gość gość
bo zachowujesz się jak przydupas, a nie facet. W normalnym związku to facet nosi spodnie i umie sobie podporządkować kobietę.

Gość gośćOnaJestSmatom
Takie teraz baby mamy.dzieci chca jedynie nie z milosci lecz dla pieniedzy.Kazda jedna mimo iz by im sie powodzilo to i tak cie ujepie by czasem i tobie dobrze nie bylo. Musisz zmienic tok myslenia co do tych kuref. Kazda,ale to kazda jedna jest kurfa z tym ze jedne niemialy jeszcze okazji do wyeksponowania swego kurefstfa. To sa te ktore zawsze krzycza ze one to nigdy nie puszcza sie. Prawda jest inna-kazda sie puszcza.

Gość gość
Szczerze wątpię czy to twoi synowie są w ogóle.

Gość gość
Może gdybyś zwyczajnie nosił spodnie pracował,miał pieniądze na życie dla swojej rodziny to żadnych sponsorów nie musiała by mieć. Mieszkanie masz gdy masz pracę,oj gościu to tak jak większość jak nie zapłaci rachunków to nie ma.