Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Czy was też denerwuje Warszawa?

Polecane posty

Gość gość
Jak skończyłaś to wypeeerdalay w rytmie samby szmato 🖐️

Gość gość
haha kto by pomyslal ze ta dumna Kasia co wyżej sra niż du/pe ma jest takim zakompleksionym i prosto myślącym stworzeniem :D

Gość gość
A co to ta Warszawa?

Gość gość
Warszawa to piękne miasto

Gość Deviant666
Warszawa to wieś pełna miejskich wieśniaków! Warszawiacy to frajerzy!

Gość gość
To piękne miasto z jeszcze piękniejsza historia, ale ograniczeni przegrańcy tego nie pojmą

Gość gość
Nie jeżdżę tam jak nie muszę,tylko czasem na koncert,no i lotnisko jak nie ma wylotu z Balic albo z Pyrzowic.Warszawę znam tylko ze szkolnych wycieczek,niech sobie jest,jakoś mi nie przeszkadza.Tak się składa,że najgłupsi ludzie z mojej wsi do Krakowa się po studiach przykleili i Wrocławia.Teraz cała wiocha do dużych miast ucieka z powodu pracy ;-)

Gość gość
Warszawa dla mnie to jedno z najlepszych miast w Polsce do życia tylko przyjezdni ludzie psują klimat do życia.

Gość gość
Mam jak zwykle inne zdanie niż autorka. Prawdą jest że obecni warszawiacy to warsawiacy napływowi i niektórzy są zarozumiali ale ja mieszkając w miescie które przed wojną należało do Niemiec inneczej patrze, na stolice gdyż w Warszawie historię widzi się na każdym, kroku a tego w moim mieście mi brak poza, tym w Warszawie są dobre uczelnie

Gość gość
Kaske wszystko denerwuje

Gość gość
Warszawa przed wojna należala do Rosjii a nie Niemiec idtioto

Gość paulinkaaaaaaaa
Ja uwielbiam Warszawe i mam nadzieje, ze kiedys tam zamieszkam :) Podoba mi sie to miasto bardziej od Krakowa w ktorym nie chcialabym mieszkac

Gość prawictwo pospolite 152
a ja nie chciałbym mieszkać ani w Warszawie , anie w Krakowie z wiekszy miast pasowałoby mi raczej Wrocław albo POznań na miejsce zamieszkania

Gość prawictwo pospolite 152
z wiekszych miast pasowałby mi raczej Wrocław albo Poznań na miejsce zamieszkania

Gość paulinkaaaaaaaa
No Wrocław też mi się podobal :) ale Warszawa chyba bardziej. Poza tym fajny jest Lublin, może niektorzy napiszą, ze to dziura, ale mam do niego duzy sentyment , tylko do pracy kiepsko sie nadaje...A w tym momencie mieszkam w mieście wojewódzkim, ale takim średniej wielkości. Ale mam nadzieję, ze niedlugo sie z niego wyprowadzę do wiekszego

Gość gość
Mój wpis to z godz 13:11 z pośpiechu zrobiłam błąd w słowie Warszawiacy.

Gość Turkuć
Ja mieszkam Warszawie i niestety muszę przyznać, że w wielu miejscach jest to miasto zasyfione. W samym centum metropoli czasami szczury łażą po chodniku. Pełno jest bezdomniych, którzy załatwiają się do śmitnków i zaczyna walić gownem od rana. Najwiekszą zaletą Wawy są tereny zielone: Łazienki, Las Bielański, Kampinos i wiele zadbanych parków i skwerów.

Gość gość
Do idioty z 13:15 naucz się czytać ze zrozumieniem.

Gość paulinaaaaaaaa
13:25- wszędzie w dużych miastach tak jest. W Paryzu to już na potęgę. Ale ja i tak lubię duze miasta pomimo jakiś tam ich wad

Gość dsds
nie porównuj Paryża do Warszawy , bo Paryż to najpiękniejsza stolica Europy , a Warszawa jedna z najbrzydszych razem z Moskwą ..

Gość gość
najpiekniejszą stolicą Europy jest Paryż , a na drugim miejscu jest Londyn i nie jest to moje zdanie, tylko były robione ankiety gdzie wypowiadali się turyści z całego świata i taka własnie jest kolejność ..

Gość gość
W każdym mieście są miejsca naprawdę piekne i zasyfione nawet na obrzeżach Paryża i oczywiście nie można Paryża porównywać do Warszawy.

Gość gość
Paryż to miasto skrajności, z jednej strony piękne miejsce, budyni, bogate ulice itd, a z drugiej slumsy, bezdomni Każde duże miasto takie jest. W Warszawie mniej niż w Paryżu bo to i mniejsze miasto , łatwiej je okiełznać

Gość gość
Słyszałam opinie osoby która mieszkała w Warszawie przed wojną to mówiła że Warszawa była przed wojną stokroć ładniejsza niż obecnie.

Gość gość
Warszawa jest brzydka , a Paryż jest piękny

Gość gość
ktos to mowi ze Paryz jest pieknym miastem widzial go chyba tylko w katalogach. to co sie dzieje kilometr od centrum to brud, bezdomni i żebractwo na potęge.