Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Czy was też denerwuje Warszawa?

Polecane posty

Gość gość
A mnie jest dobrze na zadupiu,z przyjemnością wróciłam po studiach tam,skąd przyszłam.Pracuję w swoim zawodzie,mam gdzie mieszkać,nie narzekam.Dla mnie to nie problem pojechać do dużego miasta ,pójść do teatru czy na koncert,jakieś muzem,wystawa,nie mam kompleksów z powodu,że nie wegetuję w dużym mieście we wspólnym mieszkaniu jak w akademiku.To nie wstyd być ze wsi,ani z prowincji,ktoś tam musi mieszkać i pracować.Mieszkańcy dużych miast od pokoleń są normalniejsi niż tacy,którzy poprzyjeżdżali z prowincji i teraz paskudzą w swoje gniazdo ,chwalą się,że są wykształceni i wstydzą się przyznać skąd pochodzą:-P

Gość gość
Warszawa jest brzydka przez komunistów Berlin tak samo jest brzydki , w koncu ponad 40 lat komu zrobiło swoje .. Budynki w stylu komunistycznym znisczyły te miasta

Gość gość
tos to mowi ze Paryz jest pieknym miastem widzial go chyba tylko w katalogach. to co sie dzieje kilometr od centrum to brud, bezdomni i żebractwo na potęge. bzdury

Gość Turkuć
Nie w każdym. W Zurychu jest wręcz pedantycznie czysto.

Gość gość
sprzeczałabym sie z tym najpiękniejszym Paryżem. Bardziej podoba mi się Wiedeń :) A co Warszawa ma wspólnego z Moskwą??? Chyba tylko pałac kultury, pamiątkę "braterstwa" z 56 roku. Kiedy ostatnio byłeś/aś w Warszawie? Mieszkam tu od dzida pradziada i Warszawa pięknieje z każdym dniem. A tobie co się w niej nie podoba? Nawet prawa strona się zmienia na lepsze. A jeszcze kilka lat temu strach było tam się pojawić, jeśli nie mieszkało sie na Pradze od zawsze Warszawa jest gościnna, stąd tyle napływowych. Szukają tu swojego szczęścia i miejsca do nowego życia. Rozumiem, że nie kazdemu wielkie miasto pasuje, ale żeby mówić, że brzydkie, to lekka przesada

Gość gość
Mnie denerwują wieśniaki z Warszawy,samo miasto nie

Gość gość
Berlin tak samo jest brzydki , w koncu ponad 40 lat komuny zrobiło swoje .. Budynki w stylu komunistycznym zniszczyły te miasta

Gość gość
Ja byłam w Paryżu ,krotko bo tydzien, ale go troche zwiedziłam. Miasto mi sie podobalo, choc zgodze sie, ze jest to raczej brudne miasto, ale mimo wszystko ma swój klimat

Gość gość
wiedeń to miasto bardzo przeciętne podobne do Pragi .. Ladne , ale takich miast w Europie podobnych do Wiednia jest więcej a PAryż jest jedyny w swoim rodzaju , jest magiczny Zresztą Londyn tak samo

Gość gość
wiedeń ma coś z Budapesztu coś z Pragi , owszem to ładne miasto ,ale nie wyróznia sie architekturą niestety .. Widać brak rozmachu , przeciętność

uwielbiam stolice... :P londyn kiedys tez bardzo lubilem ale teraz zbyt duzo tam islamistow...

Gość gość
dokladnie tak , Wiedeń nie jest nawet w pierwszej piątce najpiękniejszych miast Europy Byliście kiedyś w Mediolanie ?

Gość gość
mnie denerwują słoiki w Warszawie...niby brzydkie miasto, tak nielubiane az dziwne, że cała Polska tu wali

Gość Tatry
"Być może gdzie indziej lecz sercu jest droższa piosenka nad Wisła i piasek Mazowsza" Wł.Broniewski

Gość
Nie denerwuje mnie. Lubię Warszawę, mieszkam tu pod urodzenia. :) Jednak w przyszłości myślę że się wyprowadze. :)

Gość gość
Moja mama uwielbia Pałac Kultury i cieszy się,że jest starszy od niej;-)

Gość gość
Lubię Warszawę ale nie wszystkie dzielnice, podoba mi się Białołęka, dużo młodych ludzi tu zamieszkało na osiedlu Zielona Dolina. Najgorsze są chyba te stare dzielnice zaniedbane.