Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ale mnie wkurwiają matki

Polecane posty

Gość gość

co napieprzą dzieci i aby z domu ich wypchać bo ona zmęczona

Gość gość
W jakim języku ty w ogóle piszesz? plebso-mopsiarsko-wsiowym?

Gość gość
o takich małpach inaczej nie można się wyrażać, bo dzieci z sufitu nie spadają, jak są zmęczone, a mają mieć na to prawo to po huj się na nie decydują, ich dzieci ich problem

Gość gość
"i aby ich z domu wypchać" kogo wypchać z domu? tych dzieci wypchać? ku/rwa co to jest? o przecinkach pewnie też nie słyszałaś, co to w ogóle za budowa zdania? aż oczy bolą :o

Gość gość
Autorka pisze o sobie.

Gość gość
Niestety nie rozumiem tego postu.

Gość gość
huj z budową zdania jak bachory w*******lone z domu do kolegów, koleżanek na 3-5 odzin bo mamuśka zmęczona i musi odpocząć i tak jest codziennie

Gość gość
Autorka pieje, bo pewnie naklepala dzieci, facet ma ja gdzieś, tesciowa nie chce się jej dziećmi zająć i teraz jojczy. Do tego nie ma znajomych, siedzi w domu i wylewa frustracje na forum.

Gość gość
Pewnie dzieci sasiadki przyszly do jej dzieci. Hahahahaha. Kobieto co sie wpieniasz. Poczytaj ksiazek trochę to lepiej cie zrozumiemy :)

Gość gość
U mnie często są dzieci sasiadki albo kuzynki. I jakoś nie przeszkadza mi to, a co więcej jest mi milo kiedy przychodzą, bo widocznie dobrze się u nas czują, a moje dziecko ma towarzystwo. Są grzeczne, kulturalne. A ja w czasie kiedy są też mam czas na chwile oddechu, bo dzieci bawia się razem.

Gość gość
nie każdy lubi mieć przedszkole codziennie u siebie w domu, są też pewne granice przyzwoitości, jak sie napieprzy dzieci to się też u siebie w domu przyjmuje inne dzieci, a nie wypieprz z domu bo hałas, bo bałagan, bo trzeba zrobić więcej kanapek, itp.

Gość Jakie to żenujące
Trudno zrozumieć wpis postu analfabetki.Dajcie spokój z odpisywaniem na ten plebs

Gość gość
Eh, czy tak ciężko co niektórym napisać trzy zdania po polsku?

Gość gość
a, teraz jak dostaną po 500 zł, to dopiero będą rodzić i w wieku 1,5 roku won z domu na podwórko albo do kolegów/koleżanek bo w domu matka przemęczona