Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pvppv2

Ile żyją plemniki na palcu?

Polecane posty

Gość Pvppv2

Witam.Jakiś tydzień temu doszło do pewnej sytuacji między mną a moim chłopakiem. On mi tam tylko jezdził palcami ale nie wkładał a ja poźniej jak on wyjął ręke sciągnęłam mu ok.trzech razy napletek później poczułam na czubku penisa śluz (preejkulat).Dotknęłam tego opuszkiem jednego palca i szybko wyjęłełam ręke następnie wytarłam o koszulke. Po tym wszystkim leżelismy z 5 min i musiał jechać do domu więc poszłam go odprowadzić do samochodu tam prawdopodobnie tez wytarlam ręke o fotel. Poszłam do domu i prosto do lazienki sie zallatwic lecz przed zalatwieniem potrzeby nie umylam rąk i tą samą reką co poczulam preejkulat podtarłam sie trzymałam tą ręką ppapier wiec raczej nie dotknelam miejsc intymnych ale nie jestem pewna zaraz po tym umylam rece i pposzlam sie kapac . Bardzo doklaadnie umylam miejsce intymne po tym. Dzis okres spoznia mi sie drugi dzien czuje bol prawego jajnika a czasem obu przed okresem kilka dni momentami tylko mnie podbrzusze pobolewalo. Dodam,ze ostatnio trooche sie stresowalam szkola i ssie denerwowoalam a teraz siee stresuje ze nie mam okresu moE dllatego sie spoznia. Ale mimo wszystko boje sie ,ze moglam wppasc. W preejkulaacie tez podobno sa pleemniki i dlateho sie boje

Gość gość
Plemniki musza mieć sprzyjające pH aby przeżyły wiec na palcu po wytarciu nie masz sie czego obawiać. Nie stresuj sie bo okres ci sie będzie przez stres spóźniał. Także nie jesteś w ciąży bez obaw.

Gość gość
Ja tak zaszłam w ciążę :( Bliźniaczą :)

Gość bywalec1 uni
To zależy na którym. Najkrócej na kciuku - max 4 godziny. Na wskazującym i serdeczym do 6 godzin. Na środkowym do 8. Ale za to na małym a także na dużym od nogi potrafią nawet do 16!

Gość gość
Plemnik zyja albo w praciu albo w ci/pie.

Gość gość
Ja zaszłam przez fisting, miałam sperme na lokciu