Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam pytanie do dziewczyn które próbowały seksu z inną dziewczyną...

Polecane posty

Gość gość

no więc chciałabym spróbować i chyba otwiera mi się na to szansa , tylko że chchciałabym oddzielić seks od uczuć, i tu nasuwa się pytanie jak się czułyście już po nie chodzi mi o doznania w trakcie ale o wasze emocje po, zwykle po pierwszym seksie z facetem angażuję się emocjonalnie zaczyna mi bardziej zależeć, nasila się kontakt i fascynacja, czy po seksie z dziewczyną następuje coś podobnego? jakieś zauroczenie ? nieustanna chęć kontaktu z nią? a może wręcz przeciwnie poprostu seks i tyle bez emocji..

Gość gość
Jak kreca ciebie kobiety to bedziesz miala podobnie

Gość gość
Jak można oddzielić seks od miłości! !!!??? To tak jak gdybym lizak cukierka przez papierek.

Gość gość
a co weglug ciebie jest papierkiem, a co cukierkiem?

Gość gość
Kiedyś z moją najlepszą przyjaciółką będąc po alkoholu znalazłyśmy się w jednym łóżku ,było zimno przytuliłyśmy się do siebie,potem potoczyło się wszystko bardzo szybko i spontanicznie skończyło się na pieszczotach i wspólnej masturbacji,jednak rano jakoś nie mogłyśmy spojrzeć sobie w oczy a nasza przyjażń skończyła się,często myślę o tym ,nie żałuję tego ,mnie się podobało i chętnie jeszcze raz spróbowałabym .

Gość gość
ja spróbowałam, nie stałam się od tego lesbijką, nie pogorszył się kontakt z przyjaciółką, wręcz przeciwnie zdecydowanie się polepszył, w tym sensie, że nasze wzajemne zaufanie weszłó na zupełnie inny poziom. A akcja była jak po imprezie faceci zalecili nam, żebyśmy poszły na prysznic i żeby gospodyni pokazała mi ich gadżety erotyczne, w taki sposób że mają na nas wielką ochotę ale akurat dzisian nie mają cierpliwości robić zbytnich ceregieli. Bardzo starannie wykorzystałyśmy wibratory i gadżety do zabawy piersiami. Miałyśmy już tylko na nich zaczekać, opóźniali się, żeby nie stracić nakręcenia, wzięłyśmy długiego, elstycznego dwustronnego dildosa. Relaksowo się położyłyśmy jak do niego jest najwygodniej, lekko tylko zagłębiając w naszych cipkach. Uniesione lekko na łokciach żeby się widzieć i rozmawiać po troszkę się do siebie przysuwałyśmy ciekawe jak to jest. Cały czas atmosfera wygłupów, czysty sport i przygotowanie raczej niż seksualna relacja między nami. Wszystko się gwałtownie zmieniło jak zetknęły się nasze wilgotne cipki. Dosłownie oszalałyśmy z podniecenia, puściły hamulce. Było super, wcale nam już nie przeszkadzało że faceci nie przychodzili. Potem oczywiście rozeszliśmy się do swoich sypialni, ale z tej nocy numer jeden nastąpił w parze z dziewczyną, nie to co było potem.