Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

większy biust.. jak?

Polecane posty

Gość gość

da się jakos oszukać genetykę? Oprócz ciąży i tabletek antykoncepcyjnych?

Gość prawictwo pospolite 152
nie da .. Ale mozna nadrobić w inny sposób na przyklad zakrywają biust a odkrywając pośladki

Gość gość
musi być jakiś sposób..

Gość gość
Tylko operacja. Niektóre mają szczęście i im tabletki anty pomagają, albo masaż, a innym nawet przytycie 10kg nie pomoże... takie życie, jeden ma za dużo, a drugi za mało... Tak z ciekawości zapytam autorko, a jaki masz rozmiar?

Gość gość
to zależy od rozmiarówki.. Mam jakąś róznice 10cm między obwodem w biuscie i pod biustem.. czyli mało..

Gość gość
No to ja mam 11 cm różnicy... i próbowałam ziółek, masaży, kremów, przytyłam nawet i nic. Nic mi nie pomaga...

Gość gość
Mi tylko przed okresem "rosną" trochę.. Ja też próbowałam ziółek, brałam kozieradkę i dupa blada.. nic nie pomogło.. Jak ja tyje to mi idzie w uda i tyłek.. Już nie wiem.. może zacznę ćwiczyć i jeść więcej, może jakimś cudem pójdzie w cycki? wystarczyłoby mi tylkko większe B..

Gość gość
Ja raz się uwzięłam i przytyłam 7kg. Cały tłuszcz mi poszedł w tyłek, biodra i uda... a piersi pozostały takie same, jedynie pod nimi przytyłam. To są jakieś nieprawidlowości hormonalne, to nie jest normalne... a najgorsi są wredni ludzie i ten wstyd przed facetem... :(

Gość gość
do kitu:/ ja juz i tak mam grube uda jak przytyje to już w ogóle:/

Gość gość Gosia
Mi pomogły tabletki antykoncepcyjne, na początku miałam 12cm różnicy (pod biustem 65 w biuście 77) gdy zaczęłam brać urosły mi o 10cm, aktualnie mam pod biustem 65cm w biuście 87cm, a przed okresem 88 :) w biodrach również trochę urosłam bo miałam 85cm a teraz mam 91cm :P

Gość gość
Kurczę, a ja właśnie nie chce się faszerować tymi tabletkami anty, bo już za dużo biorę swoich... chlip :(

Gość gość
To fajnie Ci:( Ja nie uprawiam seksu, nie potrzebuje antykoncepcji.. :/ eksperymentować z tabletkami bez potrzeby nie chce..

Gość gość Gosia
Ja zaczęłam je brać bo dermatolog mi je przepisał, liczyłam ze do 20 minie mi trądzik ale okazało się, że to przez hormony i mi je przepisała, przy okazji wyregulowalam sobie okres i skróciłam miesiączkę która nie jest już taka bolesna :) Same plusy mam z tych tabletek :)