Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Frost29

Trudne malzenstwo

Polecane posty

Gość frost29
dla malej wysle raz na jakis czas paczke i tyle moge zrobic... tesciowej jeszcze" podziekuje"

Gość Eva38
Smutne ale trzeba zakmnac jedne drzwi zeby moc otworzyc drugie Jak sobie radzisz?Gdzie mieszkasz?

Gość frost29
wrocilem na stare smieci... mieszkam z ojcem, swoj dom ktory sie zonie nie podobal niebawem zaczynam remontowac. zmienilem prace. powoli rozkrecam swoj biznesik :) jakos sie uklada... ale poki co sam i nie zapowiada sie bym chcial to mzienic :)

Gość Paweł Patelski
idz na terapie to najlepsze rozwiazanie my z małzonka poszlismy do dr Ireny Maślankowskiej w Poznaniu, po miesiacu nasze problemy zaczely sie rozwiazywac. uratowalismy malzenstwo

Gość gość
ja juz prawie rok po rozwodzie :) moja ex juz jako narzeczona nastepnego "Szczesliwca" i w ciazy ... terazpie tez proponowalem :)

Gość Tola Fru
wiadomo ze nie zawsze sie uda, czasami rozwód to jedyne rozwiazanie mi i mężowi jednak pomogla terapia, choc to ja bylam bardziej sceptycznie nastawiona to po pierwszej sesji (takze u pani Ireny Maślankowskiej ) postanowilam walczyc o nasz zwiazek. pani Irenka bardzo dobrze prowadzila wszystkie spotkania, wnikliwie badajac nasze problemy i podpowiadajac rozwiazania takze polecam

Gość gośćglupia
Ja jestem bardzo pidobna do Ciebie,naiwna,glupia i ufna jak dziecko,tylko jestem po drugiej stronie,zaufalam po mega traumie,ro ja mam dziecko,to ja uwierzylam,rodzina meza traktuje mbie jak smiecia,jestem dla nich mila,ciepla,goscinna,chcialam miec tez dziecko z mezem,knuli intrygowali,lata mijaja,jesyem samotna,tak sie czuje,maz slucha rodziny rad,zachlannych podlych ludzi,a moje dziecko uwielbia kocha meza,jak swego ojca,Boze,niewiem czy jest milosc miedzy nami,chyba musze sie pogodzic z przyjaznia tyle lepiej niz ty masz,odejdz poki mozesz,jesli chcesz,bede pisac z toba,pozdro