Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mozna uprawiac sex podczas miesiaczki

Polecane posty

Gość gość

Do tego mam problem - nie jest on zbyt twardy, jak go pobudzic

Gość gość
można, tylko po co, na twardość to tylko gips ze śmietaną się pije i pomaga

Gość gość
jeśli chcesz narazić dziewczynę na endometriozę i samego siebie bakterie na nieczyste bakterie z rozkładającej się krwi to możesz

Gość gość
Mam dzisiaj szanse na sex. Pozniej juz sie nie widzimy. Taka urlopowa znajomosc. Chyba sam moge sie pobudzic.

Gość gość
no cóż ... ja znałam dwóch "marynarzy co morze czerwone przepłyneli"

Gość
Nie no to już przegięcie...bleeee :o

Gość gość
Czy to az tak zle, jesli za zgoda obu stron. A sex oralny, bardzo to moze mi zagrozic - te bakterie.

Gość gość
Można jak jest ciśnienie a zawsze jest... :D Poślizg nie taki, jak normalnie i jest dyskomfort związany z krwią, ale jak ktoś się uprze to można, no i można wtedy do środka sie pięknie spuścić :)

Gość gość
Nie wiem ,ale ja np.zawsze mam dużą chcicę kiedy mam okres.

Gość gość
good girl gone bad dziś "Nie no to już przegięcie...bleeee " ...niewiemjaku ciebie ale moja krew nie śmierdzi... to podobnie jak przy utracie dziewictwa

Gość gość
Masz rację,mnie na przykład bardzo kręcą dziewczęta kiedy mają okres,bardzo mnie to podnieca i nigdy nie odmówiłbym seksu z dziewczynie kiedy ma okres

Gość gość
jak się dzewczyna myje i dobrze tampona zaplikuje to mineta też jak najbardziej (poparte doświadczeniem- z czy bez okresu nie ma różnicy oprócz sznureczka)

Gość gość
Miałem kolegę który uważał, że uwielbia krew menstruacyjną. Ja bym się do tego nie posunął... Sex owszem, ale w 0dbyt gdy dziewczyna ma okres W ci/pę z reszą też się zdarzyło, ale za ślisko jest

Gość gość
Sterczący wielki ku/tas

Gość gość
Zróbcie to pod prysznicem

Gość gość
No ja niby mam chcice, ale w czasie okresu z tego co wiem to jest większa podatność na infekcje. Poza tym krew tryska :p

Gość gość
A to jak slisko to zle? Zawsze myślałam że bardzo dobrze, im bardziej tym lepiej

Gość gość
Ja niestety najbardziej napalona jestem jak mam okres.Trafił mi sie chłopak któremu to wogóle nie przeszkadzało więc się zabawialiśmy. A kiedyś na necie poznałam kolesia który mieszkał niedaleko i nalegał na spotkanie wtedy jak będe miała okres bo on lubi wylizywać krew :|

Gość gość
"Poza tym krew tryska" no chyba że u ciebie (przecież to nie przecinie tętnic a zwykły okres).... u mnie nie tryskało

Gość gość
Obrzydliwe, krew śmierdzi mimo wszystko. To jakiś wampir :o fuj fuj

Gość gość
gość dziś jak ślisko to, źle bo facet wtedy nic nie czuje, dlatego nie lubię żadnych żeli i smarowideł... dodac do tego rozkapioną vagine po dwóch porodach to już w ogóle są luzy... ps. HIM pozdr

Gość gość
Poza tym krew tryska" no chyba że u ciebie (przecież to nie przecinie tętnic a zwykły okres).... u mnie nie tryskało X W trakcie nic potem jakby korek puscil:p ale ja mam obfity okres może dlatego. Zresztą nie mam zamiaru próbować drugi raz. Wywołało to infekcje i stan zapalny które średnio fajnie się dla mnie skończyły

Gość gość
jak ślisko to, źle bo facet wtedy nic nie czuje, dlatego nie lubię żadnych żeli i smarowideł... dodac do tego rozkapioną vagine po dwóch porodach to już w ogóle są luzy... X Jak ma małego... Najlepiej na sucho co? Mega tarcie :p

Gość gość
"Wywołało to infekcje i stan zapalny które średnio fajnie się dla mnie skończyły" ...u mnie róweż kilaray (zapalene cewki moczowej i pęcherza złapane od partner- zmieniłam partera, problem zniknął)

Gość gość
gość dziś [22:19 * u mnie róweż kilka razy

Gość gość
"Wywołało to infekcje i stan zapalny które średnio fajnie się dla mnie skończyły" ...u mnie róweż kilaray (zapalene cewki moczowej i pęcherza złapane od partner- zmieniłam partera, problem zniknął) X U mnie niestety nie bylo to zapalenie cewki ani pęcherza:o chyba nigdy poza jednodniowym parciem na pęcherz nie miałam - nie wiem ile trwa

Gość gość
W tym czasie mozna zaciazyc?

Gość gość
gość dziś za infekcje, zapalenia i syfy podziękuj parterowi :)

Gość gość
Juz bylemu podziekowałam - jeszcze się cieszył debil i wypieral. No ale to nie on rok się leczył