Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mozna uprawiac sex podczas miesiaczki

Polecane posty

Gość gość
Od autora tematu. Juz po seksie. To byl moj pierwszy raz, a jestem po 30. Bylo w porzadku. Kilka pozycji. Ale nie moglem dojsc. Zrobilem to reka. Obawialem sie ze dojde za szybko. Moze i lepiej ze tak sie stalo. Dziewczyna jest atrakcyjna muzulmanka :-) Ale juz jej nie zobacze w tym roku. A co do okresu to powiedziala ze jesli w gumce, to nie ma problemu.

Gość Niesamowitypomorze
Jak higiena zachowana, kobieta zadbana, cipka nagrzana. Odmowic gdy kobieta chce w sobie poczuc pana. Nie odmowil bym. Kobiety w okresie czasem pragna bardziej. Prysznic przed i po. Nie musi wcale dojsc do infekcji a i kobieta lepiej znosi te dni. Ja bym nigdynie odmowil.

Gość gość
I po zabiegu.

Gość gość
Pewnie że można tylko po co czuć ten niepotrzebny dyskomfort. Ja zakupiłam takie tampony http://wzaufaniu.pl/pl/p/Hot-Lady-Sex-Tampons-box-of-8/7229 i faktycznie nic nie czuć i nic nie leci i nie przecieka. Mój facet też nić nie czuł że coś tam jest. Doskonale sprawdziły się też na basenie w ogóle o tym .nie myślałam

Gość miska45
Pewnie że można tylko po co czuć ten niepotrzebny dyskomfort. Ja zakupiłam takie tampony http://wzaufaniu.pl/pl/p/Hot-Lady-Sex-Tampons-box-of-8/7229 i faktycznie nic nie czuć i nic nie leci i nie przecieka. Mój facet też nić nie czuł że coś tam jest. Doskonale sprawdziły się też na basenie w ogóle o tym .nie myślałam

Gość gość
Jest to uboj rytualny