Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdesperowana1a

Chyba do końca życia będę sama .

Polecane posty

Gość Stary Kawaler Wacek
A kogo to obchodzi.

>>>Nie potrzebny mi facet z portfelem . Dobrze zarabiam i pieniędzy mi nie brakuje . Wartościowy , czyli taki , który odnosi się do kobiety z szacunkiem , dba o nią , ale nie traktuje jej również jako służącej i sprzątaczki.<<< x To jest piękna teoria. Gdy nie można kupić Wam pudru za 40zł, to Wasza szlachetność pryska jak bańka mydlana albo powóz Kopciuszka :(.

Gość gość
A ja Wam zazdroszcze:( Chcialabym byc sama decydowac o sobie i swoim zyciu

Gość gość
Za czym tesknicie?za mezem ktory po czasie okazuje sie bucem? Za problemami z tymi slodkimi bobasami ktore wysrastaja na bezduszne istoty? Mam dosc meza dzieci i tego calego bajzlu.

Gość gość
Zyjcie korzystajcie kobiety bo pozniej to tylko sama harowka

Gość gość
moze jest troche racji w tym co piszesz ale jesli nie masz nic do ofiarowania to faktycznie nie pakuj sie w zakladanie rodziny facet staje sie bucem przy byle jakiej zrzedliwej zaniedbalej babie a dzieci - coz jak sobie wychowasz tak masz na moje poki co nikt nie narzeka, chociaz czasem wydaje mi sie ze jestem zbyt surowa(wymagam za wiele), a czasem zbyt poblazliwa

Gość gość
zadna harowka, czlowiek zyje bo wie ze ma dla kogo, taka harowka ma zupelnie inny sens niz ta samotnego czlowieka nawet jak czasem zasypiam z mojimi dziecmi o 21 i nie mam sily na zaden film, wiem ze nie zamienilabym tego zycia na zadne inne, za zadne skarby tego swiata

>>>moze jest troche racji w tym co piszesz ale jesli nie masz nic do ofiarowania to faktycznie nie pakuj sie w zakladanie rodziny<<< x Ja w odróżnieniu od prawictwo pospolite 152, CZASOWO nie mogę normalnie funkcjonować. Co nie oznacza, że zawsze tak będzie.

Gość gość
I dlatego kochani samotnicy wiem ze jest Wam ciezko ❤️ kiedys tez bylam sama Jednak osoby ktore tutaj sie zala na samotnosc sa jeszcze ciagle mlode, wiec glowa do gory moja kolezanka znalazla swoja druga polowke po 40stce jedna, a druga po 3 bardzo nieudanych zwiazkach majac 36lat. Za miesiac rodzi, wiec wszystko jest mozliwe! Glowa do gory!

Gość gość
Polecam Wam(tylko kobietom) ksiazke pt dlaczego mezczyzni kochaja zolzy. Mezczyznom nie wolno jej czytac ;)

Gość gość
''Ja w odróżnieniu od prawictwo pospolite 152, CZASOWO nie mogę normalnie funkcjonować. Co nie oznacza, że zawsze tak będzie.'' xxxxxxx masz depresje?

Gość gość
''Leczę uszkodzony kręgosłup'' xxxxxxxxxxx Powazna sprawa? wierze w Polskich specjalistow. Mieszkam w Anglii. Tutaj nie jest najgorzej jesli chodzi o poieke specjalistyczna, natomiast lekarze pierwszego kontaktu.... masakra wolalabym sie ze wszystkimi sprawami leczyc w Polsce

Poważna :(, ale do rozwiązania :). x Tylko muszę ćwiczyć, a zamiast tego całą energię muszę przeznaczać na inne, codzienne obowiązki :(. x W efekcie pilnuję tylko, by nie było gorzej. x Ps. Na wózku nie jeżdżę i gdy funkcjonuję, to niczego nie widać :).

Gość gość
up