Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co ja zrobiłem że nie ma sexu z żoną

Polecane posty

Gość gość

może ktoś mnie oświeci bo nie wiem o co chodzi. jesteśmy 12 lat małżeństwem, od 3 lat może z 10 razy kochaliśmy się. mam 38 lat, wyję do księżyca o ten celibat. w domu robię wszystko, pranie, naczynia, śmieci, podłoga inne. Każda próba podjęcia sexu kończyła się porażką, teraz to nawet osobno śpimy. Od kilku lat żona widzi tylko dwójkę fajnych dzieci, mnie nie. sex to już nie pamietam jaki jest, nie pamiętam jej zapachu, a cały czas mnie kręci. Ludzie k....a pomóżcie o co chodzi, nie chcę na panienki. próbowałem chyba wszystkiego, dlaczego sobie na to zasłużyłem . czy tylko u mnie tak jest ?? bo już k...a nie wiem co mam zrobić, znaleźć sobie kogoś - gdzie ?

Gość gość
Nie wiem gdzie :) Ale rozbudz emocje ze mógłbyś :)

Gość gość
Jesteś za dobry,ona to widzi,traktuje Cie jak służącego,albo ma kogoś.

Gość gość
Zdradza cię poszpieguj trochę zainstaluj keyloggera na jej komputerze jak zdradza wywal na zbity ryj jak nie popracuj nad sylwetką .

Gość gość
Zerz...j ja i powyzywaj od szmat....

Gość gość
no coz moze po prostu spadek libido- hormony jest cos takiego jak kobieca impotencja , wszyscy mysla ze kobieta nie moze byc impotentka bo kobieta zawsze moze, ma otwor ma lechtaczke to moze , wydaje sie ze tylko facet ma problem bo mu nie staje a z racji tego ze kobiecie nie ma co stawac to zawsze moze i wystarczy tylko ja odpowiednio zachecic - bzdura

przestales byc dla niej mezczyzna i kochankiem jakim byles... faceci w zwiazkach flaczeja, jak chcesz to ogarnij sobie komedie crazy stupid love to zrozumiesz o co mi chodzi... :P:)

Gość gość
Zdziadziałeś facet a ona , nie łudź, znalazła sobie kogoś , kto ją pokrywa.Wyręczasz ją we wszystkim w domu , to ma czas.

Gość gość
wlasnie po co wszystko robisz w domu skoro ona ma cie glemboko w d***e

Gość gość
Dokladnie. Jebnij tym wszystkim siadz z browarem w fotelu przed telewizorem i miej to w d***e. Jak siedzi w domu to ona ma sprzatac, gotowac i prac Ci gacie! W koncu jej placisz za to! Ma dach nad głową i wszystko co jej potrzebne do zycia. Zacznij dbac bardziej o siebie. Nawet nie praktycznie tylko udawaj ze chcesz poprawic swoj wizerunek. Jak jej zalezy na Tobie to szlag ja bedzie trafiał. A jak nie to coż. Dzik sie nie goli i tak se z********i!