Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie będę miał żony bo jestem niski mam 160 cm a może poznam jakąś niską

Polecane posty

Gość gość

może być nawet wysoka , lubię takie, ale one mnie nie, wiec może być ślub z niską :-)

Gość gość
słuchaj idź na dyskotekę to może poznasz tam kogoś, wielu ludzi się tam poznało, powodzenia :-)

Gość gość
Moj sąsiad tez ma tyle wzrostu a żonę o głowę wyższa od siebie.

Gość gość
dzięki Wam :-)

Gość gość
A i znajomy. Wszystkie jego dziewczyny byly od niego wyższe wiec dużo zależy od ciebie.

Gość gość
Mój brat ma tyle samo i ma żonę swojego wzrostu

Gość gość
gość dziś może masz rację, mam kolegę który ma koło 190 cm i nie ma dziewczyny wiec, dużo zależy od zachowania :-)

Gość gość
raczej tylko wysoka dla ciebie niskie dziewczyny wolą wysokich

Gość gość
Musisz się pogodzić że wzrostem i nie dać po sobie poznać że to twój kompleks smiej się z tego przypakuj to będziesz wyglądać jak chłop XD poszukaj butów na koturnie teraz takie robią że wygląda jak zwykły płaski but a z 10 cm podnosi

Gość gość
gość dziś nie prawda, czytałam że idealna różnica w związku to 10 cm czyli on będzie się podobać dziewczyną które mają koło 150 cm ale mało takich , ale tu już dużo ludzi napisało że niscy mężczyźni mają żony a wysocy nie mają dziewczyn, czasami tak bywa, koturny to dobry pomysł, w TV mówili że wzrost można zmienić w każdym wieku w każdą stronę za kilka tysięcy w dobrych warunkach ale skoro nie jesteś karłem to nie musisz tego robić, będzie dobrze, powodzenia :-)

Gość gość
gość dziś ok :-), dzięki Wam :-)

Gość gość
A jak nie znajdziesz w sklepach czy na allegro tych koturn to na zamówienie u szewca czy coś i tyle

Gość gość
Masz kompleksy z powodu swojego zbyt małego wzrostu? Kobiety radzą sobie z tym, wkładając buty na wysokim obcasie, mężczyźni mogą sobie dodać centymetrów odpowiednim strojem i nieco grubszą podeszwą. Dr Luis de la Cruz, chirurg kosmetyczny z Kliniki La Luz w Madrycie, stosuje jednak bardziej radykalne rozwiązanie: silikonowy implant "nagłowowy" o grubości nieco ponad 5 cm. Zabieg trwa ok. 90 min, zazwyczaj przeprowadza się go w znieczuleniu miejscowym. W tym czasie po jednej stronie głowy wykonuje się nacięcie i wciska przez nie implant. Ostatecznie układa się on między skórą a kośćmi czaszki. Na operację trzeba wysupłać między 17 a 18 tys. zł. Pacjent opuszcza szpital już następnego dnia. Na razie Hiszpan zoperował 17 osób. Twierdzi, że na pomysł wpadł w przypływie olśnienia. Spotkał się z kobietą, która od zawsze marzyła, by zostać stewardesą, ale została odrzucona, gdyż do spełnienia norm zabrakło jej zaledwie 1,27 cm. Pytała, czy istnieje jakaś metoda niewielkiego powiększenia wzrostu. W tym czasie korzystano tylko z jednej techniki, a mianowicie z "naciągania" kości nóg. Jest to jednak rozwiązanie ekstremalne i bolesne. To sprawiło, że zacząłem dywagować. Wielokrotnie wszczepiałem implanty brody i nagle pomyślałem: "Dlaczego nie wykorzystać implantu wprowadzanego między czaszkę a skórę głowy?". Dzięki temu nie tylko jego pierwsza pacjentka, Eugenia, została stewardesą, ale poprawiła się też jakość życia innych ludzi. Zabieg odradza się osobom o pociągłych i wąskich twarzach, ponieważ po wszczepieniu implantu wyglądałyby nienaturalnie.

Gość gość
Wg badan wzrost ma male znaczenie w atra kcyjnosci. Najbardziej liczy sie shoulder to hip ratio i body fat percentage.

Gość gość
E tam! Widziałem laskę ok. 180 cm, której chłopak był niższy od niej, więc znajdziesz żonę. Głowa do góry!