Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiem, ze nie kazdy facet jest taki sam ale moze ktos pomoze?

Polecane posty

Gość gość

W przedziale wiekowym 18-25 co przyciaga mezczyzn? Jakie cechy, zainteresowania kobiety sa dla niego pociagajace?

nie miej zludzej, facetow przyciaga uroda. z grona pieknych kobiet wybieraja jedna. teraz jezeli nie okazesz sie kretynka i bedziesz miala ok charakter, jakies zainteresowania, jakis konkretny plan na siebie to powinno byc ok...;) jezeli nie przejdzie to innej pieknej laski bo takich u nas masa... ;)

Gość gość
Czyli glownie tylko wyglad, a jak jest juz wyglad to konkretnie jakie cechy i pasje przyciagaja?

a pierniczycie nie tylko uroda przyciaga... jesli kobieta nie pali nie przeklina ma w sobie troche klasy w gestach zachowaniu to wtedy nas interesuje.... oczywiscie mowie o nomalnych facetach a nie gowniarzach czy debilach...widzimy to jak kobieta sie zachowuje wtedy oceniamy wiadomo jak kazdy bierze wtedy pod uwage pierwsze wyglad ale tylko z poczatku...

Gość gość
A jak uroda nie blyszcze to jak sprawic by pewiem mezczyzna zwrocil na mnie uwage?

patrzec usmiechac sie odwaznie w jego strone baa nawet zagadac do niego.... starac sie pozniej mozesz grac swoje kobiece gierki typu niedostepna ale z poczatku musisz pokazac ze go chcesz

Gość gość
A jak pierwsze wrazenie zrobilam zle? Chcialabym to naprawic bo ma mnie za wariatke.

no to dzialac dalej przeciez nie masz nic do stracenia... tez zalezy od typu faceta jak dupniety to nic nie zdzialasz ale jak czuly mily spokojny facet to zawsze mozesz pkazac ze jestes bardzo interesujaca osoba

Gość gość
Ten drugi typ :) tylko nie wiem jak pokazac ze jednak jestem normalna skoro juz zdanie sobie wyrobil. Nie wiem jak nawiaZac kontakt od nowa.

to musisz pokazac ze nie jestes wariatka...osoba spokojna zroznowazona ktora wie czego chce to na pewno nie wariat : ) nigdy nie widzialem niesmialego wariata... wiecej pokory to niszczy zywiolowe wariackie podejscie

Gość gość
A co takiego nawywijałaś że ma cię za wariatkę? :)

Gość gość
Dziekuje za poswiecenie mi czasu ale nadal nie wiem jak mam zagadac od nowa skoro jestem jakby skreslona juz.

Gość gość
Otwartosc szczerosc prawdomownosc gdy planujemy zwiazek. Bez tajemnic nawet jest moj gdy gin bada moja cipke i wspomagal mnie podczas porodow.

Gość gość
Pisalam, i nic nie podzialalo.

jak nie odpisuje czy nie odbiera tel to juz po ptokach no niestety jest wiele mezczyzn to przebieraj

Gość gość
Nie chce wiele tylko tego :(

i nie płacz bo az tak nie warto plaszczyc sie przed facetem... jest wiele innych wart uwagi tylko trzeba troche podzialac...

to napisz mu ostatecznie co czujesz jakie masz przemyslenia i jesli nie bedzie chcial tego przyjac to zrywaj kontakt... taka prawda kazdy z nas cos takiego przezywa wiec szkoda straconego czasu konkret i bedziesz miala odpowiedz

Gość 30latekz3miasta
Czesc odezwij sie do mnie na mail a chetnie pomoge. Tomaso84@o2.pl

Gość gość
Działać można i nawet może się udać... ale potem trzeba to pięlęgnować , a nie mieć wyj****e tudzież robić bezsensowne fochy bo po czymś takim nawet najbardziej cierpliwy facet się zawinie... pozdrawiam wszystkie normalne kobiety. siema

Gość S21
Mam 21 lat. Co mnie przyciąga? Już Ci piszę :) Naturalna nie wymalowana do granic możliwości dziewczyna ;) Kolor włosów jest mi obojętny ale jeśli zauważyłem, że brunetki bardzo mi się podobają :) Zdradzę Ci co najbardziej przyciąga ;) Piękny szczery uśmiech :) Nie ma piękniejszego widoku niż uśmiechnięta dziewczyna :) Co do wyglądu jeszcze: ważne jest aby o siebie dbała nie przesadnie ale jednak jakieś minimum musi być (ja o siebie dbam więc miło byłoby gdyby dziewczyna również dbała o siebie). Otyłość mnie odpycha nie ukrywam. Ale też nie oznacza, że parę kilogramów od razu dyskwalifikuje dziewczynę. Otóż nie. Liczy się charakter a nie wygląd. Wygląd można zmienić zaś charakteru nie bardzo. Zacząłem od wyglądu, bo pewnie to bardziej Ciebie interesowało. Teraz charakter: szczera, bezpośrednia, miła (ale jeśli trzeba potrafi dogadać), inteligentna( wiadomo raczej żaden chłopak nie poleci na głupią dziewczynę aczkolwiek są wyjątki), uczciwa. Póki co to tyle ale jeśli coś jeszcze wpadnie mi do głowy to napiszę ;)

Gość S21
Kulturalna i potrafiąca się odpowiednio zachowywać co do różnych sytuacji ;) Przykład: jeśli byłaby ze mną w restauracji to nie wydziera się na cały lokal i nie chichocze jak wariatka ;)