Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy tylko ja mam wrażenie że w naszym pokoleniu faceci są jacyś nizsi?

Polecane posty

Gość gość

Mam 25 lat, w pokoleniu moich rodziców mam wrazenie ,ze generalnie jest wiecej wysokich facetow, niscy to rzadkosc, natomiast wsrod tych ponizej 35 roku zycia powiedzmy jest duzo konusów Np ja jako dziewczyna mam 160 cm wzrostu ,a mijam duzo facetow o wzroscie podobnym do mojego , zdarzaja sie tez i nizsi ... Owszem sa tez wysocy, ale masa jest facetów średniej wzrostu 170-175 Za to kobiet jest coraz wiecej wysokich. Kiedys bylo na odwrot np ludzie w srednim wieku to czesto niskie kobietki i wysocy faceci Tez macie takie spostrzeżenia?

Gość gość
Bo pewnie mijasz kolesia ze 175 i on jest wg Ciebie "twojego wzrostu" . Zauwazylem ze laski zeby powiedzialy ze koles jest faktycznie wyzszy to musi byc z 25-30 cm wyzszy bo nawet jak jest z 10 to beda gadac ze jest ich wzrostu. Ale generalnie masz racje, ja mam co prawda ponizej 35 lat ale dokladnie 32 czyli tez niemalo i w liceum majac 176 cm ( to byly lata 90te) bylem jednym z najnizszych, pozniej poszedlem na studia i to samo. Pozniej mialem az 9 lat przerwy w studiach wrocilem i chodzilem niedawno z ludzmi praktycznie 10 lat mlodszymi i bylo mnostwo kolesi nizszych ode mnie. 30-40% ludzi byla nizsza lub rowna mi wzrostem i generalnie duzo bylo tez takich skrajnie wysokich typu 195-200 cm. Ale generalnie jest duzo wiecej facetow nizszych obecnie

kobietki nie wybrzydzac tylko patrzec na charakter faceta bo bedziecie spijac resztki wina ze swym kocurem :D

Gość gość
Obecnie jest trend zeby brac sobie nie tyle wysokich co ladnych z twarzy lub sylwetki. Np z przystojna geba jak ronaldo. I rozmnazaja sie obecnie czesciej ci nizsi ale ladniejsi a dawnej kobiety, za komuny, glownie patrzyly za tym zeby facet byl wielki, wysoki. Np moja stara jak patrzy na mojego kumpla ktory rwie laski na lewo i prawo (ma przystojna gebe i ladna sylwetke ale jest dosc niski) to sie dziwi i mowi ze ona takiego konusa nigdy by nie wziela. A koles zalicza co tydzien nowa laske

Gość gość
Dokładnie tak, jest wręcz taki trend żeby brać właśnie niższych, nawet zauważyłem że nie tylko tych z przystojną gębą, kiedyś było inaczej, zwracano bardziej uwagę na wzrost i w ogóle, albo zmieniły się upodobania albo to po prostu modne.