Gość gość Napisano Listopad 8, 2015 Witam, potrzebuje porady. Moja sytuacja wygląda tak że już dobrych kilka dni przed ostatnią miesiączką (21.10.15r) bolało mnie podbrzusze i piersi. Niby normalne dla stanu przedmiesiaczkowego ale okres przyszedł 3 dni przed terminem co się nigdy nie zdarzało i był mniej obfity. Trwał jak zawsze 4 dni. Co najdziwniejsze już od 2 dni po skończeniu miesiączki znowu ból podbrzusza powrócił, tak jak i ból piersi w podobnym czasie. Zaczęło mi się robić niedobrze i boleć plecy na dole. Za ok dwa tygodnie mam mieć okres ale dziwi mnie że w sumie ponad miesiąc się czuje źle i okropnie wypadają mi włosy i jeszcze bardziej się przetluszczaja jak nigdy :/ Teraz piersi mnie tak bolą że czasami nawet ułożyć się do snu jest ciężko a brzuch nie boli mnie bardzo mocno ale po prostu czuje nieco i nie w jednym miejscu tylko jakby cały nisko. Testu na razie nie robię bo nie wiem co myśleć o tamtym krwawieniu. Na początku października współżyłam 2 razy mniej więcej w dni płodne stosunkiem przerywanym. Do lekarza mam dopiero 19.11 stąd moje pytanie tutaj. Czy którąś miała kiedyś krwawienia przypominające okres będąc w ciąży? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach