Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brokbrokbrok89

terapia dla nerwusów. pomóżcie

Polecane posty

Gość brokbrokbrok89

witam. facet ze mną zerwał ze względu na moje nerwy i pewnie od mnie już nie wróci, ale może zdarzy się cud. na przyszłość wolę ni epopełniać takich błędów, nie wiem czy były wynikiem tego związku, bo wcześniej nie miałam takich jazd, czy zwyczajnie powaliło mi sie w głowie. Czy ktoś z was chodził na taką terapię? jak ona wygląda? daje efekty? trzeba pójść do psychologa z tym czy do kogo?

Gość AdeleideD
Mam to co Ty. Jestem straszny nerwus i choleryk - po tatusiu :) Ale jeszcze żaden facet ze mną nie zerwał z tego powodu. Każdy ma jakieś wady nie ma ideałów. Ja staram się z tym walczyć sama, ale ciężko. Nie odzywam się, żeby nie wybuchnąć, to wtedy słyszę, że strzelam focha, drugi człowiek nawet nie wie jakie go szczęście spotkało, że byłam w stanie się opanować :D

Gość gość
idź do psychiatry da skierowanie do psychologa. jak nie pomoże to przecież nie zaszkodzi. może to być związane z wiekiem i stresem, pracą, ogólnie innymi związkami. jak mawiaja psychiatrzy: nie ma ludzi zdrowych psychicznie - są tylko niezdiagnozowani...

Gość brokbrokbrok89
czyli powinnam iść do lekarza ogólnego i wziąć skierowanie do psychologa?? czy nie bawić się wcale w NFZ i prywatnie?? nie mam za bardzo teraz kasy na takie wizyty a zależy mi, żeby wrócił do mnie i robię co mogę... :( może jest tu ktoś z Łodzi i poleciłby kogoś sprawdzonego?