Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do osob po 30stce, czy zazdroscicie studentom beztroski?

Polecane posty

Gość gość

chcielibyscie sie cofnac do tamtych czasow? :)

Gość gość
A co ty nazywasz wolnoscia ha ha. Ja mam ja teraz. Mam prace,pieniadze,mieszkanie. Na nikogo nie musze sie ogladac,nikt mi nie mowi co mam robic,organizuje swoje zycie tak jak uwazam za sluszne.

Gość gość
szef w pracy mowi ci cos masz robic dziss masz prace, jutro nie a rate za mieszkanie splacac trzeba mniej tego stresu ma student, zawsze dorobi sobie do czesnego roznsoszac ulotki

Gość prawictwo pospolite 152
w zyciu , teraz żyje i jestem wolny nawet nie mam zegarka , wstaje kiedy chce i robie co chce , a jak mialem 20 lat to byłem ograniczony

jak miałem 20 lat to nie było zadnej beztroski , beztroska jest dopiero teraz jak mam 31 lat ..

Gość gość
ale ty masz niestandardowe podejscie do zycia, jestes prawiczkiem, nie chcez kobiety i chcesz grac na komputerze i byc utrzymywany przez rodzicow

Gość gość
Ja mam 30 lat. Obecnie żyje mi się o wiele lepiej niż jak byłam studentką.Dobrze zarabiam, nie mam długów. Z mężem mamy mieszkanie bez kredytu. Duże oszczędności ( naskładaliśmy sobie prawie 120 tys. ) tak więc wolność mam teraz.

nie mysle o tym ze musze rano wstać , wstaje rano zawsze około 8 40 nie pije kawy , nigdy nie chodze zmęczony .. Zycie jest piekne

Ten topik to trochę cios poniżej pasa. Kto nie chciałby być młodym i beztroskim, zachowując jednocześnie mądrość życiową wynikającą z doświadczenia :O To tak, jakbym zapytał czy młodzi nie zazdroszczą starszym życiowej stabilizacji :P

Gość gość
Tak,chciałabym być młoda. Wtedy bym sie spotykała z gejami,transwestytami.Pociąga mnie wszystko co inne.Teraz mam juz rodzine i pozostaje mi jedynie pisanie przez neta z nimi.

Gość gość
masz 120 tys oszczednosci, ale nie pojedziesz na spontanie autostopem do portugalii ze spiworem pod reka

Gość gość
ja nigdy nie byłam beztroska

Gość gość
A właśnie,że mogę pojechać :) Ja jestem grafikiem komputerowym, mąż tworzy strony. Oboje jesteśmy freelancerami, mamy własne firmy tak więc w naszym przypadku spontany są częste. Jak lecimy za granicę na wycieczkę to właśnie na spontanie jak akurat sie jakaś fajna okazja last minute trafi.