Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochanawlistach

Idziecie na "Listy do M. 2"?

Polecane posty

Gość zakochanawlistach

Bardzo podobała mi się pierwsza część. Prawdą jest, fabuła jest bez sensu, pomieszanie z poplątaniem, każdy jest z każdym i w ogóle. Ale ten film ma taki fajny, świąteczny klimat i dowcip jak to w komedii i za to go kocham. A jak wy uważacie? Bo opinie są różne... Pójdziecie na premierę?

Gość gość
A co ty za bzdury opowiadasz? Powiedz jak każdy jest z każdym? Jedynie Dygant miała tam kochanka .Nawet się nie wybieraj ,ponieważ nie zrozumiałaś wogóle o co chodziło w pierwszej części,druga gotowa cię zabić .Odpowiadając na twoje pytanie,nie nie idę,poczekam i ściągnę sobie.

Gość gość
Chyba nie pojde. Na pierwszej bylam w ciazy i wylam caly film ;)(hormony) druga sobie daruje :) obejrze za jakis czas; )chociaz moze... rocznica sie zbliza to moze trzeba gdzies wyjsc:P

Gość gość
Chętnie bym poszła ale nie mam z kim :( Pierwsza część jest super. Możaa oglądać i nigdy się nie znudzi:)

Gość gość
Autorka No tak, Karina, żona Szczepana ma kochanka Melchiora, ale tym samym Melchior zrobił dziecko Betty, a już sypia z inną. Poza tym dziwnym cudem rano Doris dzwoni do radia i tego samego dnia pełni tyle ról, że kilka razy spotyka Mikołaja, z którym na końcu jest. Po drodze ma zostać chwilową dziewczyną Wladiego. Poza tym skoro Betty i Melchior mają dziecko, a Betty jest siostrą Małgorzaty, której mężem jest Wojciech, to są oni rodziną, a przecież to w sumie połowa głównych bohaterów. Dodatkowo rodzice Wladiego myślą, że Betty to jego dziewczyna i kolejny wątek jest poplątany. O to mi chodziło.

Gość gość
chyba się wybiorę

Gość gość
Ale ogladalam zwiastun i polowy obsady nie kojarze :P to sa nowe postacie?czy skleroza?;)

Gość gość
Chciałabym ale mąż nie chce :(

Gość gość
Autorka Trochę jest nowych postaci, na przykład chłopiec, który gra Kazika, Małgorzata Kożuchowska i jej "syn", ten facet, który grał w Gajewskiego w "Lekarzach". No, muszą być nowe postacie, żeby były nowe, ciekawe wątki, a nie tylko film obyczajowy z tymi samymi postaciami.

Gość gość
Ja pójdę za względu na Adamczyka... Uwielbiam go.

Gość gość
ja chodzę do kina tylko na efekty efekciarskie, wybuchy i 3d, a filmy typu "listy do m" wolę oglądać pod kocykiem, z winkiem lub "kakałem" w swoim domku, wtulona w swojego faceta :)

Gość gość
pewnie że idę już nawet bilety mam kupione:D:D

Gość gość
Co myślicie o Adamczyku?

Gość gość
Autorka Po prostu : jest boski!!! Uwielbiam go! Gra w każdym lepszym filmie i serialu. Lubię go za jego opanowanie i dostosowanie się do swojego bohatera.

Gość gość
A ja adamczyka nie lubię :P za to uwielbiam stuhra ;) i w sumie tylko dzieku niemu pojdr na ten film. Tez zawsze wolalam w kinie filmy z efektami. Ale jakos tak wyszlo ze na 1 czesci bylismy :) a na ta sie szykujemy bo dawno nigdzie nie wychodzilismy tylko razem.

Gość gość
A ja tam wole Kota :D

Gość gość
A ja się kocham w Adamczyku. Jest cudowny.

Gość gość
Oczywiście że idę!

Gość gość
O dziwo udany polski film, ma swoj klimat i milo sie kojarzy

Gość gość
Nie pisze i nie mówi się postacie a postaci.Będzie dużo nowych aktorów.,Żmuda będzie też.Napiszcie potem jak wrażenia.

Gość gość
Dopuszczalne sa obie formy. Forma "postaci" byla wrecz naduzywana.

Gość gość
Autorka Dokładnie, dopuszalne są obie wersje.

Gość gość
Adamczyk - rozmemłany, bezpłciowy memłon, człowiek budyń, aseksualna kluska i dla mnie zawsze pozostanie karykaturą papieża :o mam jakieś dziwne obrzydzenie do niego

Gość gość
Dokładnie mówi się postaci.Ostatnio Bralczyk nawet o tym mówił i tłumaczył w swoim programie.

Gość gość
Ktos chcial zablysnac bo na serialach tak wyczytal :D

Gość gość
Ja właśnie od czasu filmu o papieżu jestem zakochana w Adamczyku. Jest przecudowny. Ma w sobie to coś. Jakby można bylo miec dwóch mężów byłby moim drugim mężem....

Gość gość
22.18 Nie pomyślałaś że na serialach pisała ta sama osoba?

Gość gość
Matko, nie wiem co to za film, ale po arcy dziwnych imionach bahaterow i ilosci osob walacych sie wzajemnie w ramach jednej grupy, wnioskuje ze na pewno jest to oderwana od rzeczywistorii szmira.

Gość gość
rzeczywistosci*