Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adaadda

Ból brzucha

Polecane posty

Gość Adaadda

Mam 19 lat, miesąc temu pierwszy raz współżyłam z chłopakiem. Jakoś tydzien pozniej miałam objawy ciąży - niedobrze mi było, pojawiły mi się żyłki na piersiach, nadmierny apetyt. Nie przyjmowałam tej myśli do głowy ale jakoś 16 dni po stosunku zrobiłam test ciążowy, z pierwszego moczu - wyszedł mi negatywny. Dodatkowo mój chłopak sie zapezpieczył, wytrysk poza mną. Gdy zrobiłam test uspokoiłam się i mi wszystkie objawy odeszły, jednak 3 listopada miałam dostać okres - nie dostałam, minęło 5 dni i nadal nie mam... Brzuch mnie boli, raz z prawej strony, raz z lewej (jakby jajniki) i podbursze ale nie krwawie. Sluzu też nie mam, piersi pobolewają... Boje sie, że jednak jestem w ciązy, ewentualnie mam jakieś problemy z jajnikami. Nie wiem co o tym myśleć... Okres mi się spożniał zawsze, miałam nieregularne cykle ale teraz po pierwszy razie coraz bardziej sie stresuje, że to jednak ciąża chociaż nie było wytrysku... Co o tym myślicie? Prosze o pomoc, jakiś doświadczonych koleżanek. Dziękuje.

Gość gość
Prosze o pomoc

Gość gość
Idź do ginekologa.

Gość gość
zrób test

Gość gość
Jeszcze raz tak?

Gość gość
Miał ktoś tak?