Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawa pelnoletniego dziecka

Polecane posty

Gość gość

Cześć mam pytanie obecnie jestem w Londynie, za tydzień wracam do Polski. Mam 18 lat w Polsce jestem zameldowany tam gdzie mieszkasz moja matka która nie cieszy się na mój powrót ponieważ mieszka że swoim konkubentem który nie jest tam zameldowany. Od brata dowiedziałem się że ten facet odgraza się że jak wrócę nie wpuści mnie do mieszkania. Moje pytanie brzmi ; wezwać patrol policji od razu jak będę chciał wejść czy próbować na własną rękę? Co zrobić w takiej sytuacji?

Gość gość
spróbuj wpierw sam , a jak Cię nie wpuszczą wtedy policja ... wspólczuje rodziny

Gość gość
Jesli nie bedą chcieli cie wpuscic dobrowolnie to dzwonisz na policje, mowisz ze agresywny ojczym nie chce cie wpuscic do domu, przyjadą, pokazujesz dowod i bedą musieli cie wpuscic. Moja sasiadka religijna idiotka, ktora ma meza alkoholika wielokrotnie nie chciala go wpuscic do domu i spał na klatce schodowej, gdy byl bardziej trzeźwy to dzwonil na policje i musiala go wpuscic, rozwodu oczywiscie nie wezmie bo to grzech :classic_cool:

Gość gość
Matka nawet zamki w drzwiach zmieniła aż Sam sobie współczuję powrotu gdyby nie szkoła nie wracalbym, mam nadzieję że matka nie może mnie wymeldowac?