Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na portalach randkowych nie ma przystojnych, niemal idealnych facetów...

Polecane posty

Gość gość

a jesli tacy są to portal jest dla nich dodatkowym kanałem do poznawania chętnych kobiet/par do seksu a pozostali zwykle mają ukradzione fotki z internetu bo nie chcą pokazac innych zdjęc, na portal wrzucają 1-3 fotki i innych nie mają bo aparat zepsuty, bo telefon w serwisie, bo mają starego laptopa i on nie ma kamerki, chcą flirtowac, pisac, czesto wyludzają zdjęcia, czasem chcą cyber seksu jak oczęść flirtu a potem kasują konto albo sie nie odzywają, z takimi nie da sie nigdy umowic... 90% facetow na tych portalach to po prostu przeciętniacy lub brzydale, jesli jestes piekna i szukasz pieknego to nie znajdziesz go na portalach

Gość gość
Może jakiś się zdarzyć, np. typ, który niedawno przyjechał do danej miejscowości i nikogo nie zna, ale szanse małe.

Gość gość
nic odkrywczego nie napisałaś, piekne kobiety przeciez tez rzadko przesiadują na takich portalach, a te co są to mają tez skradzione foty z neta

Gość gość
Dlatego wymagaj kontaktu i rozmowy przez skajp. Tam już będzie musiał się pokazać. Jak nie chce to znaczy, że coś kombinuje, mataczy albo jakiś kompletny brzydal.

Gość gość
Moze czas poszukac INTELIGENTNEGO?

Gość gość
Kiedys jeszcze w 2008 roku umowilem sie ma sympatii z taka . Fotke miala ladna w takiej sukience, kobieca i wogole. Sliczna buzia, ladna sylwetka, styl wypowiedzi tez ok. Spotkalem sie z nia pod hala targowa we wrocku. Przyszedl pasztet klocek ktorego nie poznalem, nie przypominala wogole tej laski ze zdjec, tzn zegarek na rece miala podobny. Umowila sie pod hala bo tam pracowala, sprzedawala jablka na ktoryms stoisku. Z geby walilo jej jak ze stodoly, juz chuj z tym ze byla brzydka al eten smrod mnie powalil. Taki kwas z zoladka, jakby byla glodna i nic nie jadla przez tydzien. Ja p*****le mozna chociaz gume kupic. Do tego taka prostaczka chyba po szkole podstawowej, nie wiem kto jej te posty pisal. Ze na da

Gość gość
Ja jestem dość przystojny i na portalach pisały do mnie ładniutkie dziewczyny a jak dochodziło do spotkania to przychodziły takie pasztety że o jezus maria! Trochę były podobne do tego co było na fotkach, ale widać że to był photoshop poziom hard :-D dlatego teraz WYMAGAM fotkę całej figury bez retuszu!