Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaniepokojnaaaaa

Moja siostra jest nienormalna

Polecane posty

Gość Zaniepokojnaaaaa

Otóż mam 15 letnią siostrę. Jest ona piękna dlugowlosa blondynką. Jest bardzo inteligentna i ma ogromną wyobraźnię. Jest bardzo pewna siebie, zna swoją wartość itd. Może i jest trochę narcystyczna ale nie w tym tkwi problem. Całe swoje życie spędza na graniu w gry, oglądanie filmów, anime, czytanie książek i pisaniu opowiadań. Ludzie ją lubią i ma duże zainteresowanie wśród chłopaków, ale ja to nic nie obchodzi! Trzyma znajomych na dystans, bo mówi, że najbardziej odpowiada jej jej towarzystwo i nie potrzebuje się męczyć. Czasem patrzy N wszystkich z góry i lubi się rządzić. Twierdzi, ze nigdy nie zaznała prawdziwego bólu i smutku i jest raczej optymistką. Ona wprost uwielbia tworzyć jakieś światy swoje. (Wtf?) Jest trochę sadystką i tak jakby modelka (cosplay). Pisze do Was bo nie wiem co się z nią dzieje. Jest piękna, bardzo mądra ale nie chce się z nikim spotykać! Na sto procent nie ma problemów, bo mówimy sobie o wszystkim. Czy to normalne?!

. Ludzie ją lubią i ma duże zainteresowanie wśród chłopaków, ale ja to nic nie obchodzi! x o matko! tyle dobra! nie docenia tego co ma! powinna się k***ić z każdym z pocałowaniem ręki!

Gość gość
Ale co w tym Cię niepokoi? Ciesz się, większość dziewczyn w jej wieku pieprzy się z połową chłopaków z szkoły, przynajmniej Twoja siostra ma coś w głowie.

Gość Zaniepokojonaaaaaa
Brokerimside Tak, bo lubi krzywdzic ludzi i sprawia jej to satysfakcję, w dodatku ciągle nimi manipuluje

Gość gość
haha manipuluje... buaahhaha, przecież kobiety wysysają umiejętność tę z mlekiem, nie popisałaś się autorko, dręczy cię że lepsza w tym od ciebie, taaak to gryzie cie najmocniej, hahaha