Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćpaula

Odwiedziny

Polecane posty

Gość gośćpaula

Moj mąż zostawił mnie z 3miesiecznym dzieckiem.teraz chce małego, który ma 5 mcy kilka razy w tygodniu bez obecność mojej, a nawet pieluchy małemu nie zmieni, co mam zrobić. Boje się nawet, że jak zostawię go z małym, to mi go ukradnie, bo ma pełne prawa. Zaznaczam że od Kiedy się wyprowadzil nawet nie odwiedził małego, ani nie zapytał co u niego, bo doszedł do wniosku, ze tylko przez sad będzie ze mną rozmawiał. Miałam znęcanie psychiczne i szarpal mnie mąż już w ciąży, ale on ponoć bardzo syna kocha

Gość gość
Musiałabyś na glowę upaść, żeby się zgodzić na coś takiego. Przecież pewnie nadal karmisz go piersią? Zaproponuj mężowi PISEMNIE, mailem, albo sms-em (zdjęcie takiego smsa moze być potem dowodem w sądzie), żeby odwiedzał dziecko u ciebie, i tego się trzymaj. Byłabyś skrajnie niedopowiedzialna, gdbyś powierzyła dziecko komuś, kto nigdy się nim nie zajmował. Jak mu się nie podoba - niech leci do sądu, wyśmieją go. A ty wystąp z pozwem o zabezpieczenie potrzeb rodziny (póki nie masz rozwodu).

Gość gość
potwierdzam w pełni to, co ktos napisał powyzej. nic dodac nic ująć.