Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smuta5ek

Notes odchudzania

Polecane posty

Gość smuta5ek

wpis 0/35 plan diety? będę jadła 5 posiłków dziennie, dużo piła wody lub herbatek bez cukru. będę jadła przede wszystkim warzywa i owce, potem ciemny makaron, chrupkie pieczywo, i nabiał typu jogurt czy serek naturalny, jaja na twardo. nie będę liczyć kalorii, będę jadła co 2-3 godziny. będę ćwiczyć minimum 30 minut codziennie. moja waga? wcześniej udało mi się już schudnąć w około 1,5 miesiąca jakieś 3 kg. niby nic, ale super :) teraz chce trochę szybciej chudnąć, dlatego ta powyższa dieta. obecna waga 99 kg na 175 cm. chciałabym 4 kg w te 35 dni. /oczywiście dalej potem dietę ciągnę, mój wymarzony cel 71 kg :) czas start - 9.11.2015r.

Gość gość
jedz normalne ciemne pieczywo, wywal to chrupkie, Dołóż także chude mięso i ryby. Powodzenia;)

Gość smuta5ek
dzień 1 śniadanie: pieczone jabłko z płatkami owsianymi, rodzynkami i słonecznikiem. cynamon. kubek zielonej herbaty. 2śniadanie: 1 pierożek z wody z jarmużem, i herbata czerwona. skusiłam się jak jadła koleżanka w pracy ;) jest teraz 13:00 planuje dzisiaj jeszcze zjeść rosół z makaronem razowym. kawę z mlekiem i na kolacje kromkę ciemnego pieczywa z jajkiem na twardo i pomidorem. i może na wieczór kieliszek wina :) ruchu na razie nie ma bo mam miesiączkę i cierpię ;P zobaczymy jak mi minie dzień pierwszy:)