Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a Kalina ne verba

Rozumiem zdrowy styl zycia ale czy ona aby juz za ostro nie przesada?

Polecane posty

Gość a Kalina ne verba

Rok temu ja i koleżanka wynajęłyśmy razem mieszkanie i praktycznie przez cały ten rok nie było między nami żadnych problemów. Żyło nam się naprwdę dobrze i nawet obiady gotowałyśmy wspólne bo po co jedna i druga ma robić sobie osobno obiad skoro wystarczy wlać litr wody więcej i już jest zupa dla dwojga. Pierwsze zgrzyty pojawiły się jakiś miesiąc temu. Koleżanka naczytała się bzdur o zdrowym stylu życia, o zdrowym żywieniu i doszł do wniosku, że przechodzi na wegetarianizm. Ja wracam ze sklepu z zakupami, wykładam kiełbasę do lodówki a ona do mnie z tekstem żebym więcej nie kupowała martwych zwierząt. Ja w szoku bo przecież jeszcze do niedawna wpieprzała pizzę z szynką (same robiłyśmy) a teraz to dla niej nagle martwa świnia. Jednak prawdziwy szok nastąpił dziś w nocy. Był może 3 nad ranem gdy wstałam do łazienki na siku i widzę że jej łóżko jest puste. Za to pali się światło w łazience i słyszę, że ona jest w środku. Ok poczekałam. Nagle drzwi się otwierają i szok. Ona wychodzi zupełnie na goło. Jak mnie ujrzała to w pierwszym odruchu cofnęła się zaskoczona ale zaraz się opanowała, minęła mnie bez słowa i hyc pod pościel. Kiedy ja wróciłam z łazienki była już nakryta kołdrą po samą głowę i udawała, że śpi. Nie pytałam jej wtedy o nic ale postanowiłam, że rano nie odpuszczę tak łatwo. Zaatakowałam tuż po przebudzeniu nim jeszcze zdążyła wstać z łóżka. Niestety poranna rozmowa okazała się być katastrofalną w późniejszych skutkach. Kiedy zapytałam ją czemu paraduje nocami z gołą ci/pą odparła, że teraz śpi nago bo spanie nago jest bardzo zdrowe i pozwala ciału na pełny wypoczynek i że koniecznie też powinnam spróbować. Ja na to, że wstydziłabym się przy kimś a ona, że przecież obie jesteśmy dziewczynami więc nie ma się czego wstydzić. Przypomniałam jej więc jak w nocy się zawstydziła z powodu mojej becności a ona że to wcale nie był wstyd tylko zwyczajnie wystraszyła bo się mnie nie spodziewała pod drzwiami. I żeby mi udowodnić, że wcale się mnie nie wstydzi odkryła się i zaczęł krzątać się po pokoju zupełnie na golasa. Ja w szoku normalnie. Pierwszy raz w życiu ktoś odstawił przy mnie taki numer. Czy nie uważacie, że ona zaczyna ostro przesadzać? Jestem teraz w pracy i wciąż czuje się zakłopotana takim jej zachowaniem. Jak powinnam reagować gdyby znowu chciała odstawić przy mnie podobny numer?

Gość gość
że też ci się chce takie długie te prowokacje pisać , zmień temat bo sie powtarzasz.

Gość a Kalina ne verba
Dlaczego każdy wpis odbiegający od typowych sytuacji jest natychmiast uważany za prowokację? Naprawdę nigdy wam się nie zdarzyło widzieć koleżanki nago w jakiejś nietypowej sytuacji?

Gość gość
Udawaj ze nie zwracasz uwagi to jej przejdzie. U nas na uczelni byla taka jedna idiotka co sie uwazala za miss swiata i jak mialysmy basen to ona zawsze wchodzila pod prysznice na golasa. Chyba myslala idiotka ze wszystkie zazdroscimy jej figury i tak sie chciala pochwalic przed nami :O