Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce zmarłemu ojcu założyć FB żeby zobaczyć czy miał kochanki

Polecane posty

Gość gość

Wiem że mój ojciec święty nie był. Chciałabym więcej się dowiedzieć o jego życiu. Mam w planach założyć mu konto na fb i zobaczyć czy ktoś się odezwie. Być może mam gdzieś siostre albo brata a o niczym nie wiem.Jak myślicie,to dobry pomysł?

Gość beata37
Bardzo zły pomysł, nie wspominając o hejtach troli . Zostaw ojca jeśli nie był zły dla rodziny a nawet miał i 100 kochanek to zostaw to w spokoju.

Gość gość
bez sensu i szacunku

Gość gość
Okropny pomysl, chory wrecz!

Gość gość
Nie był dobrym ojcem. A raczej pijakiem który się nad nami znęcał.

Gość gość
Zostaw w spokoju zmarłego. Serca nie masz ?

Gość gość
On nad nami nie miał litości. Jestem ciekawa jakie ma grzechy na sumieniu

Gość gość
"Inwigilacja" trupka. Masz racje,z szacunkiem i modlac sie za jego dusze zrob to i go sprawdz. To dobry pomysl byc przeswietlila ojca swego tylko nie kontem na FB! Moze popytaj znajomych jego czy spotykal sie z kims lub rodzine ,dziadkow czy ojciec mial brata,siostre itd,a nie kontem na FB!

Gość gość
Raczej nikt mi nic nie powie. A tak to by może jakaś jego kochanica się odezwała.

Gość gość
P******y pomysl

Gość gość
Daj spokoj jemu i jego kochanicom, nie twoja sprawa kogo bzykal, zajmij sie soba. Jesli zrobisz to co chcesz zrobic bedziesz gorsza od niego

Gość gość
Zajmij się swoimi własnymi grzechami a nie grzechami zmarłego ojca. Wybacz mu wszystko i zapomnij. On już nie żyje. Wówczas będziesz mogła Ty dalej żyć w spokoju. I módl się za zmarłego ojca. On napewno modli się za Ciebie abyś Ty nie robiła takich błędów. Dusze czyśćcowe modlą się za nami ale same za siebie już nie mogą. My swoimi modlitwami możemy im pomóc. Tylko. Tak jak one nam.

Gość gość
Rozumiem, że chcesz wiedzieć, ale: 1/ to jest w bardzo złym guście, bardzo nieeleganckie 2/ możesz sprowadzić na siebie i swoją rodzinę kpiny, szyderstwa 3/ możesz dowiedzieć się publicznie, czegoś o czym nie chciałabyś, aby zostało publicznie ujawnione

Gość gośćedyta37
Jeśli to zrobisz będziesz taka sama jak ojciec . Okaż się mądrzejsza. I skąd durny pomysł ze na Facebook znajdziesz coś po za trolami udającymi takie kochanki ?

Gość gość
To rozumiem, że te jakoby kochanki nie wiedzą, że Twój ojciec nie żyje ? P r o w o

Gość gość
Jesteś jakaś nienormalna. Za swoje grzechy już został osądzony skoro nie żyje. Brak szacunku względem zmarłego.

Gość gość
Mam nadzieję że to prowokacja.

Gość gość
Wiem że za młodu bardzo często zdradzał moją matke. W szafce znalazłam pokaźną kolekcje jakichś obcych bab które obściskuje z czasu młodości. Mam podstawy żeby twierdzić że moge mieć gdzieś jakieś przyrodnie rodzeństwo. Wolałabym o tym wiedzieć niż np żebym w przyszłości ja albo moje potomstwo związało się z kimś tej samej krwi bo to by było kazirodztwo

Gość gość
Ale cie szarpie. Daj zmarłemu sposób