Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż szuka dobrego fryzjera w Warszawie

Polecane posty

Gość gość

Czy znacie jakiś fajny salon fryzjerski w którym strzygą mężczyzn? Chodzi mi o klasykę dla pana po 50-ce, który jest dyplomatą - więc potrzebna elegancja i klasyka. Możecie coś polecić?

Gość gość
Mogę polecić salon fryzjerski w Millennium Plaza w centrum Warszawy. Sam pracuję w biurze, młody już nie jestem, a oni mają bardzo dobrych fryzjerów, którzy świetnie strzygą. Raz na jakiś czas funduję sobie szybką, 5-minutowa koloryzację - podczas mycia. Wtedy siwizny nie widać i człowiek młodziej wygląda. No i właścicielka - zachwycająca!

Gość gość
O, to ja nawet nie wiedziałam, że tak szybko i dyskretnie można przygotować męską koloryzację! Muszę koniecznie powiedzieć mojemu mężowi - on też się skarży na siwiznę i że wygląda staro. Ale na farbowanie nie dał się namówić, bo twierdził, że to jest niemęskie... Jak mu powiem że w salonie w Millennium Plaza jest taka możliwość, to może się skusi! Dzięki za informację! :-)

Gość gość
Chodzę do In Harmony od roku. Bardzo w porządku salon fryzjerski. Dobrze strzygą. Miła obsługa.

Gość gość
A ta męska koloryzacja to jakoś specjalnie się nazywa? Czy jak pójdę do In Harmony i powiem że szybka męska koloryzacja to będą wiedzieli o co chodzi?

Gość goniak12
Ja w Poznaniu wysłałam męża do www.salonmagia.eu, gdzie fryzjer, bo pracuje tam i Pan, bardzo modnie go ostrzygł. :)

Gość gość
Tak, jak powiesz że szybka męska koloryzacja to oni będą wiedzieli o co chodzi. Mój ojciec chodzi do In harmony i na takie hasło robią co trzeba. :-)