Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Liceum jak rozmawiac z innymi

Polecane posty

Gość gość

Mam 16 lat we wrześniu zaczęłam nauke w najlepszym lo w moim miescie takim prestiżowym i wgl. Chdze juz 3 miesiąc do tej szkoły ogólnie rzecz biorąc jest w miare ok chociaz duzo dosc nauki. Chodzi mi o to że z nikim z klasy sie nie zaprzyjaźniłam tylko rozmawiam czasem z niektórymi. Jedna dziewczyna jest troche na mnie wściekła bo odpowiada mi na moje pytanie z kur#wa albo jakby jakies pretensje miala a nie jest zbyt ładna jest brzydka ta dziewczyna (nie chce jej obrazac ale mowie)no i jest jeszcze taka dziewczyna która chodzila ze mna do gimnazjum i ona mi zajęła dzisiaj na lekcjach dwóch ławke z koleżanką zajęła moje miejsce i musialam sama siedziec początkowo bylam wsciekla na nia jak nwm co ale potem mi przechodziło. Nie potrafię zbyt znależć jakiegoś tematu do rozmowy aby z kimś tak płynnie porozmawiać nw mmoze dlatego ze ledwo co sie znamy... a jedna kolezanke nawet polubilam. Jestem dosyć ładną dziewczyną wysoką z ciemnymi blond włosami i niebieskimi oczami. Pochodze z bogatej rodziny mam duzo ubrań w tym też firmowe (nie chwale sie ale mowie prawde) a więkoszość dziewczyn z mojej klasy to dziewczyny takie szare myszki niczym sie nie wyróżniające albo nie zbyt ładne albo ze zwykłymi ubraniami. W gimnazjum bylam dosyc popularna tzn wszyscy mnie znali nwm tez z której strony czy z tej dobrej czy ze złej ? Tego nie wiem ale mnie znali.A nie chce aby ludzie/dziewczyny z mojej klasy myslały że zadaje sie tylko z ładnymi i ładnie ubranymi dziewczynami a do nich brzydszych i źle ubranych sie nie odzywam bo nie są godne/godni mojej uwagi. W weekendy często (nie zawsze lecz czesto) wychodze ze znajomymi całą grupą np. do kregielni na imprezę lub nwm włóczymy sie po miescie na imprezy w domu domówki itp jest ok raz nawet bylam z jedną kolezanka z klasy o której wspominalam na miescie i z jej znajomymi . Ta kolezanka akurat ma dosyć fajne ubranie. Ale nwm co bd z relacjami z innymi oczywiscie staram sie byc mila i wgl i raczej jestem ale czasem zdażały mi sie dosyc glupie rzeczy.. No i jesli chodzi o mój charakter to jestem raczej na luzie zwariowana szalona ale potrafie byc powazna tez jak trzeba.. PS. to nie żadne prowo

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować