Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie podoba mi się nowy rząd, Macierewicz fanatyk, Kamiński z wyrokiem, masakra

Polecane posty

Gość gość

sram na taki rząd, nie mam do nich zadnego szacunku

Gość gość
łączę się z tobą w "bulu" i wbrew "nadzieji"

Gość gość
jak będą dobrze rządzić to możesz sobie ten swoj lemingowaty "szacunek" w d**e wsadzić.

Gość gość
Kamiński dwa razy był uniewinniony.Ten wyrok w którym go skazano wprawił w osłupienie wszystkich prawników.Nie ma najmniejszych szans by utrzymał się w apelacji.Maciarewicz byl już viceminstrem MON byl szefem MSW i zna najtajniejsze dokumenty bo likwidowal WSI.Nikt od niego nie jest lepszym kandydatem na szefa wojska

Gość gość
To prawda,byla bym zawiedziona gdyby Antek nie dostal resortu.

Gość gość598
a mi najbardziej przeszkadza Gowin :o dla mnie ten facet jest zwyczajnie fałszywy, gdzie mu lepiej zapłacą tam pójdzie, facet bez zasad :O

Gość gość
ja tam myślę że będzie dobrze. wreszcie polski rząd a nie nadzorcy nad tubylcami na uslugach brukseli czy moskwy.

Gość gość
Mysle ze gorzej byc nie moze gdzie za PO ludzie po studiach robili na tasmach i wmarketach za 1400 zl a holota po podstawowce z plecami i wejsciami i prymitywna smykalka do interesow zarabiala dziesiatki tysiecy miesiecznie

Gość gość
Tak jest. Za PO Polska stała na skraju przepaści a teraz zrobi olbrzymi krok naprzód .

Gość gość
a holota po podstawowce z plecami i wejsciami i prymitywna smykalka do interesow zarabiala dziesiatki tysiecy miesiecznie X Nie mam nic przeciwko temu by ludzie bez szkoly za to z smykalka do interesow je robili,natomiast boli mnie to ,że w tym kraju dla mlodych ludzi,nawet wykształconych nie ma przyszłości. Tak ważny jest start,ale jak można sie czegoś dorobić zaczynajac kariere w macu czy na taśmie. Mam nadzieje,ze nowy rząd stworzy warunki sprzyjające młodym dlatego, że im wcześniej ludzie zaczną zarabiać godne pieniadze i im szybciej zaczna sie piac po szczeblach drabiny tym lepiej dla ogółu, ponieważ oni będą składać sie na nasz wspólny budżet.