Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chrypka co zrobić

Polecane posty

Gość gość

hej dziewczyny . Mója 8 miesięcz córeczka od okolo tygodnia ma chrypkę na poczatku jeszcze miała kaszel ale poszłam do lekarza i pani doktor nie stwierdziła aby miała zajęte płuca nic nie wskazywalo ani na zapalenie oskrzeli nie ma świszczącego oddechu, ani szczekającego kaszlu więc zapalenie krtani też odpadło... dostalysmy lek na kaszel i przeciwalergiczny i kaszel co prawda minął więc już jej nie daję leku teraz za kaszle sporadczynie jak jej zaschnie w buziuni albo jak jej wpadnie coś "nie w tą dziurkę" ale nadal ma chrpkę. nie wiem juz co robić inhaluję ją , nawilżam powietrze w jej pokoiku, wietrzę pokój a ona nadal chrypi kupiłam żel do smarowania żeby ułatwic jej oddychanie z eukaliptusem i sosną i nawet płyn do kąpieli inhalacyjnej .... nie ma ani gorączki ani nic nosek też oczyszczam wodą morską i nawilżam 0,9% NaCl a ona nadal chrypi. już nie wiem co robić... czy to moze być do ząbkowania albo od tego że ona starsznie duzo gaworzy i sobie sama tak czasem krzyczy jak się bawi ? miała któraś z was tak jutro co prawda ide do lekarza z nią jeszcze raz ale chciałam zapytać czy i u was były podobne klopoty i co wy robiłyście domowym sposobem

Gość gość
U nas był taki wirus, kaszel, lekko zaczerwienione gardło i chyba. Starszy syn przyniósł z zerówki, zaraził 2-letniego brata i na końcu mąż też złapal. Ja psiakiem tamtum Verne, bardziej z myślą o gardle, ale łagodzilo tez chrypke.

Gość gość
Ach ten tel miało być psikalam tamtum verde