Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćmika

czy zostać...czy nie...

Polecane posty

Gość gośćmika

Mamy dziecko 1,5 roczne..narzeczony ogląda panny 19 na necie,wypiera się a w historii niestety...cała naga prawda, ja mam 27 lat i mam dość dziwnych sytuacji,mamy mieszkanie i było spoko ale nie mogę mu wytłumaczyć że wiem o tym że wiem gdzie ogląda niunie ja sama bym sobie fajnych chłopaków mogła pooglądać...ale go kocham i jakoś taka czuje się w obowiązku miłości i wierności...fuck

Gość gość
Pooglądaj z nim durna

Gość gość
to ze oglada nie znaczy ze zdradza

Gość gość
Dla mnie to zdrada moich uczuć :/ to boli..sama niewiem dlaczego ,czy każdy facet taki jest????????

Gość gość
narzeczony i dziecko 1.5 roku?? a ślub? nie ma ślubu, więc facet jest wolny. kobieto, wlazłaś w bagno. po h.. szłaś z nim mieszkać? przecież to hłystek :(

Gość gość
No tak,bo po slubie to wszyscy sie kochaja i sa wierni:-)Nie wiem,kiedy w koncu dotrze to ograniczonych,zasciankowych mozdzkow niektorych polakow,zecslub nie daje gwarancji milosci,wiernosci,szczescia i pelnej rodziny.A Autorka,moim zdaniem,szuka na sile problemu.Niech sobie oglada.Ty sobie ogladaj facetow.

Gość gość
Może szukam problemu...ale on robi mi sceny zazdrości jak spojrzę na mężczyznę dłużej, a sam ogląda gołe laski ślub planujemy za pół roku cywilny ja nie wierze w żadne śluby tylko jemu zależy