Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Większość z was pochodzi z rodzin dysfunkcyjnych

Polecane posty

Gość gość
Piertolicie. Hipolicie:-P

Gość gość
Oczywiście że jestes dysfunkcyjna twoj wpis o tym swiadczy. Nie potrafisz rozmawiac.bez obrazliwych komentarzy. No ale nikt ci tego nie powie bo otaczaja cię sepy.

Gość gość
zarzydzoną i zakomuszona pozostałość po pzpr: MEN?

Gość gość
no własnie już grubo ponad rok mi sie nie zdarzyło piertolic. pewnie dlatego, ze jestem dysfunkcyjnym heteroseksualistą:(

Gość gość
Ojej,jakaś śmierdząca,zakompleksiona biedota zakłada głupie tematy:-(Czekasz na szlachetną paczkę i nudzisz się bidulko:-P

Gość gość
to że kogoś obrażam świadczy o tym, ze mówie co mysle a nie o tym, ze jestem dysfunkcyjny w ujeciu psychologicznym. może gdybyście byli bardziej dysfunkcyjni to posiadalibyście też taką funkcje:) a tak powtarzacie jak papugi tylko to co wam wciskaja funkcyjni od dawien dawna. i skończycie jak zawsze z dooopą na koootasie i ręką w nocniku

Gość gość
Zakompleksiony biedak,psycholog amator na zasiłku z MOPS-u albo rencie na głowę :-Ptaka kreatura i tym podobne tu się produkują.Nic w życiu nie osiągnęli,komputer z lombardu ich cały majątek;-)

Gość gość
A twoj majatek to brudna osrana dupa, ktora sprzedajesz pod latarnia

Gość gość
zazdrość z ciebie wyłazi:)

Gość gość
przy okazji w lombardzie można kupić świetny sprzęt. zostawiają go tam za psie pieniądze ludzie będący w potrzebie finansowej. pewnie trafiają sie egzemplarze z płatnym oprogramowaniem i licencją na jego uzywanie. wiekszość lombardzistów zna sie tylko na komórkach, suszarkach do włosów, srebrze i złocie:) dlatego jak chcesz kupić tanio cos dobrego z bonusikiem to polecam lombardy:) chociaz z drugiej strony funkcyjni pewnie maja sprzęt i oprogramowanie slużbowe za friko:)

Gość gość
Chyba z ciebie. Ja nie muszę się k***ic mam dobra pracę

Gość gość
nie wspominając o zasiłkach w wysokosci 3 średnich krajowych nazywanych pensjami plus premie za ich szybkie wykorzystanie nazywanych...premiami:D

Gość gość
no i c***j z tobą i z twoja pracą jak cie zwolnią to do mnie nie przychodź z płaczem;;)