Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje nowe mieszkanie

Polecane posty

Gość gość
Ci co twierdzą, że na 35 metrach da się dobrze żyć i jeszcze się tym podniecają są jacyś nienormalni

Gość LadyMon
Bardzo fajne rozwiązanie. Moja koleżanka korzystała kiedyś z usług tego projektanta i zrobił cuda na 40 metrach.

Gość gość
Jak się mieszka? Jak po czasie to oceniasz?

Gość Gochaiz
Widziałam kiedyś takie rozwiązanie w kawalerce 20 metrowej, ale tam nie było tak ładnie i przemyślanie.

Gość gość
Kupiliśmy z narzeczonym ostatnio podobny metraż w Warszawie. Kombinujemy co zrobić, ale chyba bez projektanta się nie obędzie, bo co nie wymyślimy to zagraca mieszkanie.

Gość gość
Czy to mieszkanie nie było przypadkiem w tv na domo+ w jednym z programów?

Gość gość
Też coś kojarze, przynajmniej bardzo podobne widziałam.

Gość Brygida_
Oglądacie czasem wyzwanie nowe mieszkanie na Domo+?

Gość gość
Mieszkanie Bajka. Do czasu aż nie urodzą się dzieciaki.

Gość gość
Podoba mi się ta lodówka. Praktycznie jej nie widać w tej kuchni :)

Gość Maryla KCK
Ja tam żadnej lodówki nie widzę.

Gość gość
no właśnie, nie widać jej wcale :)

Gość gość
Widać, tylko jest bardzo dobrze ukryta.

Gość gość
Niewielki salon ale mieszkanie fajne

Gość gość
To prawda że rynek pierwotny a wtórny w podobnej cenie jest. Jednak z pierwotnego ten plus jest taki że wchodzisz i urządzasz po swojemu, a mieszkanie z rynku wtórnego wymaga remontu i często wychodzi to drożej niż w poprzedniej opcji.

Gość gość
Z własnego doświadczenia tak piszesz czy naczytałeś się gdzieś takich uwag :D:P

Gość gość
Normalna rzecz, wystarczy dokładnie przeanalizować cenę zakupu mieszkania plus późniejszą aranżację. Sam zdecydowałem że lepiej będzie jeżeli kupię nowe mieszkanie i urządzę po swojemu a nie będę musiał się użerać z remontami itp. zresztą wolę wiedzieć że mam młodych za sąsiadów. Wcześniej wynajmowałem mieszkanie i miałem problem z sąsiadką, której przeszkadzał najmniejszy hałas. Teraz jestem zadowolony bo nowe budownictwo bo http://tprinwestycje.pl/ na agrestowej we Wrocławiu będę mieszkał. No i to zadowolenie że własne cztery kąty.

Gość gość
A czym się różni urządzenie po swojemu a remont? I tu i tu trzeba położyć podłogę, pomalować ściany i się trochę pomęczyć.

Gość gość
powiedz lepiej ile dałaś za to mieszkanie i ile wyniosło urządzenie tego.

Gość gość
za 35 metrów w Warszawie trzeba słono zapłacić, ale tylko w centrum i osiedlach okolicznych. W Białołęcę ceny są już dużo bardziej atrakcyjne.

Gość gość
bardzo fajne rozwiązanie. Gratulacje.

Gość gość
Mieszkanko dobre dla singla, ale dla rodziny już nie.

Gość gość
Coraz częściej budują małe mieszkania po 30-40 metrów. Trzeba umieć je wykorzystać.

Gość gośćLeon
witam wszystkich ;) ja kupiłem mieszkanie w tamtym roku, pomogły mi w tym niewątpliwie targi nieruchomości, poszedłem na dwie godziny i ogarnąłem chyba 15 deweloperów którzy mnie wstępnie interesowali i metoda eliminacji wybrałem najlepszą inwestycję :) czyli promenady wrocławskie firmy Vantage :) polecam zarówno targi bo macie wszystkich, no prawie wszystkich w jednym miejscu i czasie :) a na dodatek często deweloperzy przygotowują fajne rabaty za okoliczność targów :) ja bylem w Orbicie na targach w listopadzie 2015r, z tego co pamiętam to kolejna edycja będzie 9-10 kwietnia :) http://targi-naswoim.pl/wroclaw/

Gość gość
Kuchnia w przedpokoju? Czarno to widzę. Widziałam takie rozwiązanie jak moja ciocia z rodziną czekała na przydział mieszkania w latach 80. Wtedy w trzypokojowym mieszkaniu mieszkało chyba z 10 osób. Dobrze, że to kamienica wysokie mieszkania i duże pokoje, bo by się podusili. No ale w jednej kuchni zgodzić się nie potrafili i taki aneks w korytarzu urządzili.

Gość gość
Kuchnia w przedpokoju nie jest złym pomysłem. Pozwala zaoszczędzić sporo miejsca. Dzięki temu zwiększa się przestrzeń w pokojach. Mając 35 metrów to świetny pomysł.

Gość gość
Jak na moje to na 35 metrach ciężko o funkcjonalność. Jeśli tylko ma się trochę więcej klamotów to gdzie to pomieścić? Zmieści się jedna duża szafa w sypialni i 1 w wejściu. I to wszystko.

Gość gość
Bez przesady. Japończycy mieszkają często na 12 metrach i dają radę. W Tokio ceny za metr są koszmarnie wysokie :) Tylko tam myją się w łaźniach publicznych i jedzą na mieście, więc te 12 metrów wystarcza jako sypialnia.

Gość gość
Japończycy to Japończycy. Jesteśmy w Polsce i tutaj mieszkania poniżej 50 metrów są uznawane za małe.