Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do zwiazku wole dziewice przynajmniej bede mial pewnosc ze

Polecane posty

Gość gość

Nie ma taka watpliwej przeszlosci seksualnej typu: prostytucja, imprezowe doopodajstwo, orgie, skrobanki, wenery, romanse z zonatymi itd. A jak nie znajde no to trudno :) ale z patologia nie chce sie wiazac :P

Gość gość
znowu prawik onanista ....... rzygac się chce ....... będziesz umierał nie wiedząc co straciłes :0 nie ma reinkarnacji :)

Gość prawictwo pospolite 152
a ja bym wolał do związku dziewczynę , która nie chce mieć dzieci... NIe interesuje mnie czy dziewica czy nie .. Chociaż lepiej gdyby była dziewicą .. Miala by za to na pewno plus

Gość gość
Prawiku ( a priori), a czy ty zapewnisz dziewczynie swoję dziewictwo ? wątpię......... Twoje obspermione zgrubiałe od walenia gruchy (pod chore wyobrażenia) łapy świadczą przeciwko tobie ! P.S. Chciałbyś dziewicy bo przy doswiadczonej kobiecie okazałoby się, że kochankiem jestes żadnym !

>>>Do zwiazku wole dziewice przynajmniej bede mial pewnosc ze<<< x nie poznają jakim ZEREM jesteś, w sprawach seksu i szacunku do kobiet :P.

Gość gość
Wow ale stracilem ex prostytutke z wenerami i skrzywiona psycha! Normalnie skarb juz sie nie podniose po tej stracie... Buehehe :)

Gość gość
Bawi mnie to jak puszczalskie dostaja spazmow ze zlosci i tocza piane jak facet powie ze woli dziewice :D ja wiem ze wy sie boicie ze zostaniecie same no ale za glupie decyzje trzeba brac odpowiedzialnosc i tak zostaniecie same :)

Gość 181818
Po przeczytaniu twojego postu pierwsze co zrobiłam to wzięłam kij od szczotki i sama sobie przebiłam :)

Gość gość
181818 hahaha gratuluje debilizmu :D to teraz wysusz glowe w wannie pelnej wody :)

Gość gość
Mialam 5 partnerów z aktualnym jestem 4 lata nie dorastasz mu nawet do pięt :D a jeden z moich byłych dalej o mnie zabiera :P no faktycznie niedziewice nie mają brania :P Kazda kobieta niedziewica znajdzie sobie faceta na 100% i to o niebo lepszego od ciebie a ty za to na 100% nigdy żadnej nie będziesz miał bo żadna nie będzie cie chciała nawet 50letnia d***** :D

Gość gość
10:50 statystycznie jest to nie mozliwe gdyz kobiet jest wiecej niz mezczyzn tak wiec sila rzeczy wiecej kobiet niz mezvzyz bedzie starymi pannami bez blony nie mowiac juz o tym ze w swych pogladach nie jestem osamotniony a frajerzy niech sobie was biora mi nie dziewice nie sa potrzebne :)

Gość gość
podpaska

Gość gość
nerka

Gość gość
konik polny

Gość gość
Pan Tadeusz

Gość gość
aldehyd mrówkowy prawiku

Gość gość
kanapka z serem

Gość gość
idę zrobić kawę, ktoś chce? :D

Gość gość
martwy kotek

Gość gość
woda mineralna

Gość gość
zakrwawiony tampon w twoim gardle prawiku

Gość gość
szarlotka

Gość gość
pravik pieczony na ruszcie

Gość gość
Chłopcze widać że nic nie wiesz :D więcej rodzi się chłopców i więcej jest mężczyzn do 30r.z do 45 już jest bardziej po równo (bo więcej mężczyzn w tym czasie umiera) potem zaczyna umierać bardzo dużo mężczyzn i dlatego jest więcej kobiet :P bo jest mnóstwo babć i bardzo mało starszych panów, rzadko można spotkać starszego pana po 70, a jest dużo babć po 80 :) ale jeśli chodzi młodszy wiek do 30 to kobiet jest mniej, wiec to one przybierają ;)

Gość gość
12:23 jestes w bledzie wiecej jest dziewczyn w wieku tartacznym niz facetow ;) wystarczy wejsc do byle jakiej klasy w gimnazjum i policzyc dziewczyn jest tak z 3 4 wiecej

Gość gość
Zobacz sobie dane demograficzne a dopiero potem pisz, owszem więcej jest chłopców, kobiet jest więcej dopiero w wieku starszym

Gość gość
14:58 nie prawda :)

Gość gość
udowodnij mi to :) ja ci moge udowodnic ze rodzi sie wiecej dziewczynyk ;) http://www.edziecko.pl/rodzice/1,102740,7337640,Rodzi_sie_coraz_mniej_dziewczynek_.html wpisz sobie - Podstawowe dane demograficzne o dzieciach w Polsce tam jest napisane ze W całej grupie dzieci nieznacznie przeważają chłopcy – na 100 przypada 95 dziewczynek. Wynika to z jednej z prawidłowości demograficznych, jaką jest przewaga liczebna urodzeń chłopców nad dziewczynkami – stanowią zawsze powyżej 51% urodzeń (na 100 dziewczynek przypada 106 chłopców).