Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amelia94

test negatywny badanie beta hcg

Polecane posty

Witam. Przedstawię wam moją sytuację... może,któraś z was miała podobny problem i może się ze mną podzielić swoimi przeżyciami. otóż mój okres spóźnia się już 5 dzień chociaż zawsze był regularny.Mój cykl trwa 28 dni.Kochałam się z moim partnerem z użyciem prezerwatywy 31 listopada i 24 października.Zaznaczę,że nie mieliśmy żadnej wpadki,prezerwatywa po stosunku była okej,facet wytarł dłonie po ściągnięciu,poza tym nie pieścił już później tylko poszliśmy spać.Podczas drugiej daty z moich obliczen wynika ze były to dni płodne i najprowdopodobniej była to owulacja.Robiłam 3 testy kazdy wyszedl negatywnie.Byłam u ginekologa który podczas usg dopochwowego nie wykrył ciąży.Dał skierowanie na badanie krwi beta hcg z podejrzeniem wczesnej ciąży.Dzisiaj o 15 odbieram wyniki.Czy miałyście pdoobną sytuację,ze test nie wykrył ciąży a badanie tak?Oprócz zaniku okresu nie mam zadnych objawów.

Gość gość
31 listopada i 24 października ? Na pewno?

Gość gość
Testy zazwyczaj mają czułość 25 wiec wynik może wyjść fałszywie ujemny a badanie beta wykaże ciążę wynikiem np 12. będzie to wtedy wczesna ciąża.