Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie złośliwe prezenty dla nielubianej rodziny ?

Polecane posty

Gość gość
Dużo pomysłów mi się podoba wszystkie fajne. Jedna szwagierka panna, druga mężatka. Jedna ma bardzo krzywe zęby i nigdy nie nosiła i nie nosi aparatu, a druga ma nadwagę. Teściowa i teściowa zresztą też. Z tymi za małymi rzeczami to świetny pomysł :D. Albo dietą.

Gość gość
Teściowej różaniec albo książeczkę pieśni biesiadnej, zakopiańskie kierpce domowe, szwagierce ścierki kuchenne i antyperspirant lub chustę babciną na łeb, teściowi podkoszulkę bokserkę xs jak teść "grubaszny", jak szkieletor to bokserkę xxxl ewent. sygnet z tombaku z cygańskim rodowodem.

Gość asdsas
Autorko, Ty tak serio zamierzasz kupić te prezenty? Ubaw będziesz miała tylko Ty, już sobie wyobrażam atmosferę przy stole, chyba że u Was prezenty rozdaje się po kolacji :)

Gość gość
Szwagierce cień do oczu błękit paryski i szminka wściekły kooreski róż.

Gość gość
Ja tez zawsze wydaje kase na prezenty a moje dzieci i ja dostajemy szmelc wiec od ostatniego bozego narodzenia fajne rzeczy kupuje tym ktozy mnie tez tak traktuja a reszte olewam

Gość gość
ja zamiast szykowac złosliwe prezenty dla rodziny której nie lubie i która nie lubi mnie, wolałabym spedzic swieta z mezem i dziecmi

Gość gość
Tak, będę się świetnie bawiła. Oni też mieli ubaw wręczając mi co roku babcine rajtuzy, więc i niech i mi choć raz będzie równie wesoło.

Gość gość
Niestety mój mąż nie przeżyje jak nie będzie w święta u mamuni.

Gość gość
Dla szwagierki gacie wyszczuplające mama size,teściowej geriavit teściowi coś na nieświeży oddech:)

Gość gość
dla otylych (lub cukrzykow na przekor) wielki sloj nutelli z balwanem w logo - ot tak zeby sie nawpier.... do syta, za male skarpetki, zestawy czekalodopodobne o smaku mydla, zestawy kosmetykow z rossmana za 12 zl... jak sobie przypomne to napisze, sa to autentyki, w wiekszosci hojne dary tesciowki..

Gość gość
Haha z tym nieświeźym oddechem dobre. Widziałam reklamę jakiś tabletek na brzydki zapach z ust. O tak to będzie idealny prezent dla teścia :D.

Gość gość
to tej z krzywymi zębami sztuczną szczęke oczywiście zabawkową, albo krzyżówki najtańsze albo jeśli masz zdolności cukiernicze upiecz coś na kształt ciastek z wróżbą a w środku coś typu POMYŚL O DIECIE, ODWIEDŹ DENTYSTE

Gość gość
Szwagierce co ma krzywe zęby -coregatabs, nie wiem czy tak się pisze - klej do protez. Teściowej tabletki na hemoroidy, teściowi preparat wspomogący potencję Promen czy cuś w ten deseń hahaha

Gość gość
jaja... super te pomysły.. ja kiedyś dostałam (tyle że dla dziecka) misia wielkości... dorosłego człowieka.. co w tym złośliwego? ano że w tych czasach mieszkaliśmy na 27 m2 i każda przestrzeń była na wagę złota a tu taki grzmot..

Gość gość
Ciesze się że pomogłam :) Teściu bedzie miał oddech w Święta z siłą wodospadu czy jakoś tak szła ta reklama.

Gość gość
Preparat Halitomin się nazywa na oddech smoka teścia :-D

Gość gość
kup jakiś biały obrus albo pościel, poplam czymś i zapakuj ładnie spowrotem tak aby nie było widać

Gość gość
W Biedronce były ostatnio takie pudełka na leki na każdy dzień tygodnia.

Gość gość
prezent z biedry albo pepco za max 20 zl to tez dobra myśl

Gość gość
Dżizas,popłakałam się ze śmiechu-boskie te wasze pomysły:-D,chyba sama z niektórych skorzystam:-)

Gość gość
a ta szwagierka panna ma faceta bo jak nie to może jakiś katalog z sukniamh ślubnymi albo poradnik jak sie modnie ubierać ale najlepiej jak podarujesz jakiś ciuszek z twojej szafy, jakiś dresik, najlepidj żeby to było podniszczone ubranie i wtedy przy wręczaniu prezentu powiesz, że ty już nie chodzisz i jesteś pewna, że jej sie przyda i będzie zadowolona (fajnie by wygłądały spodnie dresowe porozciągane z taką czerwoną plamą na tyłku lub w kroku, można zrobić czerwonym flamastrem)

Gość gość
Ma faceta, ma. Z tymi dresami może być problem bo nie noszę. Ale może jakaś odzież ciążowa?

Gość gość
tak palnełam z dresami ale w sumie te łaszki ciążowe mogą być :-)

Gość gość
Teściowej moherowy tęczowy beret Szwagierce taką czapkę wielką ala smerf w jakiś hoojowym kolorze lub czapkę reggae Teściowi różowy szalik Jakby pytali to powiesz, że to najnowsze trendy z wybiegów Diora jesień zima 2015

Gość gość
jejku wstretni jestescie.

Gość gość
Dlaczego wstrętni? Jak nam dają prezenty na odwal się, jest ok?

Gość tralalatralala
A ja w ogóle bym nie poszla tam, gdzie zle mnie traktuja. Po co sobie humor psuc? Jak mezowi tak bardzo zalezy, to niech idzie sam, a Ty idz do swoich roziców/ rodzenstwa. Poza tym co to za maz, który widzi, co sie dzieje i nie grzmi? Nie przyjmuj od nich prezentów.

Gość gość
"Niestety mój mąż nie przeżyje jak nie będzie w święta u mamuni." Wyrazy wspolczucia. Masz zj******o meza ze zj*****j rodziny. Fajne dzieci z takimi genami :O

Gość gość
Na szczęście dziecko podobne do mojej rodziny, a zwłaszcza mojego ojca. Ale fakt, żałuję, że zwiazalam się z człowiekiem, który ma tak zrypaną rodzinkę. Na początku myślałam, że jest inny, nie pozwalał na mnie nic mówić, po ślubie wszystko się zmieniło.

Gość gość
Ty dostajesz rajstopy to ich nie nosisz?oddaj w tym roku w prezencie