Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam problem za dużo zarabiam i żadna kobieta nie chce ze mną być

Polecane posty

Gość gość

Na początku zaznaczę że kobiety poznaję w innych miejscach niż galerie handlowe, dyskoteki, kluby nocne. Większość poznanych przeze mnie kobiet stwierdza że nie jest w stanie dotrzymać mi tempa mojego życia i czują się odsunięte na bok, czują się moim cieniem z którego nigdy nie wyjdą....

Gość gość
dobre, może zarabiasz dużo i oczekujesz od swoich kobiet tego samego i dlatego bidulki nie nadążają ?

Gość gość
Ja bym mogła być takim cieniem, dobrą duszą domu, mój mąż by zarabiał na nasze wspólne potrzeby, a ja bym dbała oto, aby z ochotą wracał zmęczony po dniu pracy do naszego domu....

Gość gość
18:25 Problem w tym, że ja w domu bywam raz na dwa tygodnie, większość czasu jestem na spotkaniach, w samolocie, w hotelach... Rozumiesz?

Gość gość
Średnio tak by wychodziło, czasami jestem dłużej, czasami nie ma mnie dłużej... Różnie bywa, nie mam normowanego czasu pracy, gdyż prowadzę swoje interesy. Kobiety szukam, która to zaakceptuje, być może będzie prowadzić życie podobne, czasami mogłaby mi nawet towarzyszyć w podróżach, latać ze mną, przecież nie żyję tylko pracą, przy okazji moglibyśmy zwiedzać miasta do których latam. Niestety, żadnej z poznanych nie odpowiadał taki układ...

Gość September09
Widzisz, to wszystko ładnie brzmi, ciekawie wygląda, ale nie na długo. Przychodzi taki moment w życiu, w którym człowiek chce osiąść w jednym miejscu, założyć rodzinę, a ciężko realizować takie plany, kiedy partnera ciągle nie ma.

Gość gość
Nie zarabianie jest Twoim problemem, ale Twoja niedostępnośc dla innych.

Gość gość
A ile masz lat? Marzy mi się taki dochodzący raz na dwa tygodnie

Gość gość
no i masz, znalazła sie chetna hahahaha

Gość gość
Po poziomie Twojej wypowiedzi nawet nie zamierzam Ci odpowiadać ile mam lat, raczej jestem młody.

Gość gość
mam to w d....., czy jesteś bogaty czy biedny

Gość gość
A nam się udało mój partner tak go nazwę, jest w domu raz na dwa tygodnie czasem rzadziej i mamy już 7mc córkę. Tylko, że ja nie mogę z nim podróżować. Wiec uszy do góry i pewnie jeszcze nie jedna się trafi

Gość gość
A ja mysle, ze nie trafiles na ta jedyna.Kobieta, ktora pokocha Cie tak naprawdę, zaakceptuje Twoja prace i jedyne co, to bedzie tęsknić....

Gość gość
To ja zapytam... ile masz lat? :)

Gość gość
A może po prostu jesteś brzydki?

Gość gość
A ja myślę po prostu, że nie trafiłeś na odpowiednią kobietę. Ja po ostatnim rozstaniu nie potrafię sobie niczego znaleźć i zapewne częściowo problem wynika z tego , że jestem dość samodzielna, nie potrzebuję opiekuna , nienajgorzej zarabiam, dość dużo pracuję, jestem dość zajęta. Mnie w sumie pasowałby taki facet jak Ty.

Gość gość
Żadna nie chce, bo jesteś zarozumiały d**ek. Po poziomie twoich wypowiedzi to widać. Tzw. Narcyz to twoje imię

Gość gość
Zdrobniale Cyzio od Narcyza :)

Gość gość
gość wczoraj :

Gość gość
A po co nam taki mężczyzna którego nie ma. Zapragniesz się ustatkowac na starość ale mam nadzieję że żadna nie zajmie się tobą. Też miałam takiego jak ty i ciesze się ze mi przeszło

Gość gość
spoko, za parę lat facet sie wypali, forsę wyda na psychiatrów i wróci do obiegu.

Gość gość
Coś chyba ściemniasz z tymi zarobkami. 90% kobiet lubi jak facet ma dobre zarobki.

Gość gość
ja szukam takiego