Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem co robić!!!

Polecane posty

Gość gość

Cześć wam! Mam problem, muszę się wygadać co mi leży na sercu. A więc spotykam się z chłopakiem od roku, szczerzę mówiąc mamy toksyczny związek, kłócimy się dosyć często ale zaraz się godzimy, oboje tkwimy w tym po uszy chociaż mogę powiedzieć że ja bardziej, możliwe że mam taki charakter że łatwo nie odpuszczam, Studiujemy oboje, on zaczął teraz pracę, to jest śmieszne bardzo śmieszne ale z tęsknoty za nim robię mu pretensje o to że nie widzieliśmy się dwa dni i po pracy woli spotkać się z kolega " bo musi go odebrać" niż ze mną, racja nie wychodzi z kolegami często, a jeśli ja mówie że chce się spotkac to powinien to uszanować i chociaż znaleźć te symboliczne 10 minut. Rozstawaliśmy się, robiliśmy przerwy aby zobaczyć czy przyniesie to jakieś skutki dla naszego związku, lecz ciągle jest to samo,wrzaski, kłótnie, płacz i za chwile para jak z bajki, trochę mnie to męczy psychicznie, jego na pewno też ale ciężko nam jest to zakończyć, rozmowy od razu mowie przeprowadzamy codziennie na temat naszych zachować, co powinniśmy zmienić ale przy pierwszej lepszej kłótni znowu pokazujemy swoje ja, mogę przyznać sie że po kłótni zazwyczaj ja przepraszam i ja dążę do tego żeby się pogodzić, ehh może jak straci to doceni, może trzeba się wybrać do psychologa, czy po prostu przecierpieć i zakonczyć to ? sama już nie wiem, zalezy mi na nim... często się słyszy te słowa.. ale chyba nie mam już siły walczyć o to zadowalać go, i znosić jego kaprysy, wypominanie itp.

Gość gość
Doczytałam dom słów "toksyczny związek" - więcej mi nie trzeba. Autorko, sama piszesz, że to toksyczny związek, jesteś tego świadoma, więc co możemy Ci radzić? Tylko zerwać i zapomnieć!