Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobieta zajmujaca sie domem

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, czy znacie moze kobiety ktore zajmuja sie domem mimo ze dzieci chodza do przedszkola,szkoly,albo wogole nie ma dzieci? Co sadzicie o takich kobietach?-leniuchy,pasozyty?bez ambicji? Czy w takim wypadku kobieta powinna robic w domu wszystko a maz nic,a dom powienien lsnic i blyszeczec? Zgodzilybyscie sie na taka role gdy maz na to namawia i nie ma nic przeciwko?

Gość gość
Nie , bo kobieta to nie sprzątaczka i kuchara i powinna się rozwijać , pracować , poznawać ludzi i najważniejsze miec swoje pieniązki

Gość gość
jak taki maja uklad to co komu do tego????????????? facet zarabia baba dba o dom i tak powinno byc a nie dzieci po opikunkach zlobkach tylko.... nie te czasy.ja bym sie bala

Gość gość
W życiu bym się na coś takiego nie zgodziła. Co ja niby mam w tym domu robić całymi dniami to raz? (no, może jakbym miała 500m2 z duuuużym ogrodem, to bym miała zajęcie, ale mamy 120 m plus większy warzywniak :D)) Dwa: mój komfort psychiczny wymaga posiadania własnych, "tymi ręcami" zarabianych pieniędzy i wykonywania pracy zawodowej, którą po prostu lubię.

Gość gość
Tytuł tego watku powinien brzmiec : kobieta pracujca w domu" Poza tym takie przepychanki były na forum juz wczesniej... Nic pod tym wzgladem sie nei zmienilo :)

Gość gość
A... jak pracująca w domu to inna sprawa :) Moja siostra np. tak pracuje, jest tłumaczem :)

Gość gość
"czy znacie moze kobiety ktore zajmuja sie domem mimo ze dzieci chodza do przedszkola, szkoly,albo w ogole nie ma dzieci?" Chyba każda znana mi kobieta to robi. Plus większość znanych mi mężczyzn też. Przecież mieszkanie czy dom samo się nie sprząta, posiłki same się nie robią, trawnik sam się nie kosi etc. ;)

Gość gość
Ty musisz rano wstać i zapierdalać. Tyraj aż do śmierci. Męża już nie znajdziesz.