Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

...ach ta zazdrosc

Polecane posty

Gość gość

Mam taki problem. Moze ktos z Was wypowie sie jak sobie z tym radzi. Chodzi o zazdrosc w zwiazku. Zdarza się, że mój facet "obcina" inne kobiety. Czuje sie wtedy gorsza, brzydsza itd...( jestem przecietnej urody) I chodzi o to, ze wkurza mnie to bardzo, nie umiem nie pokazac po sobie bo zaraz "robi mi sie" :))) taka mina, że od razu widac ze jestem zazdrosna. I od razu gotowa jest awantura. ale chodzi o cos wiecej. W takich przypadkach najchetniej rozstalabym sie z nim, no bo skoro podobaja mu sie inne, ladniejsze, to niech sobie idzie, niech Je zdobywa. Przy czym nie dziwie sie, bo dziewczyny rzeczywiscie bywaja sliczne i zgrabniutkie, ale to nie fair jesli jest ze mna a interesuja go inne. A moze jest ze mna bo nie stac go na te piekne? i dlatego mnie to wkurza, ze po co jest ze mna, jak oczy leca na inne no i nie umiem sobie z tym poradzic....ma ktos sposob? :) Czasami widze, ze inne dziewczyny nie zwracaja na takie zachowania specjalnej uwagi, albo sie swietnie maskuja ;)

Gość gość
prysznic na łeb zimnej wody zara,ci sie poprawi:-P. Poto Bozia dała galu zeby se patrzaly:-P

Gość gość
no moze ktos doda cos na ten temat ciekawszego niz ta powyzej odpowiedz ;)