Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja pierdziele nauczyciel 18godzin tygodniowo 4500 na ręke!

Polecane posty

Gość gość

Oglądałem oświadczenia majatkowe radnych. Mój nauczyciel który miał zaledwie 18 godzin tygodniowo (uczył tylko jednego przedmiotu) ma rok rocznie wpisane zarobki z tytułu pracy w szkole na poziomie od 50 do 58tys zł!!! to jest k***a jakiś żart, a dodam jeszcze że ten nauczyciel jak chodziłem do technikum przez 4 lata ciągle łaził w tych samych spodniach i tym samym przegnitym już swetrze, dosłownie ZAWSZE w tym samym i dodatkowo jeździł starym Fiatem seicento i to w gazie! Więc na co ten dziad kase wydawał :o a oni k***a jeszcze strajkują bo im mało huuuje jeeebane

Gość gość
huju j****y kto ci zabrania iść na studia pedagogiczne nie jestem nauczycielem ale i nie zazdroszczę im tej pracy masz powołanie? masz charyzmę? masz wiedzę?

Gość gość
I jak to geniuszu obliczyłeś?

Gość gość
G***o prawda, zaden nauczyciel tyle nie zarobi.

Gość gość
to sprawdźcie sobie oświadczenia majątkowe swoich lokalnych radnych, miejskich, powiatowych czy nawet z sejmiku wojewódzkiego jeśli wiecie że dana osoba jest nauczycielem a tylko dorabia w radzie. Ten co ja wam mówie w radzie miejskiej zarobił za zeszły rok 6300zł, a z tytułu umowy o prace w szkole miał 58tys zł do tego jeszcze ma 15 hektarów ziemi na których podobno zarobił w ciągu ostatniego roku 15tys zł jeździ Fiatem Seicento On już w radzie jest od ostatniej kadencji więc już chyba 3-4 lata i patrzałem oświadczenia majątkowe z poprzednich lat i pensja ze szkoły nigdy nie była niższa niż 50tys rocznie

Gość gość
58 tysięcy brutto również. Obliczu sobie ile to wychodzi miesięcznie.

Gość gość
Nie zaglądaj nikomu w kieszeń autorze!A nawet gdyby... Jesteśmy wdzięczni nauczycielom,że jesteśmy tym,kim jesteśmy,że wykształcili nam dzieci,że kochają ten zawód,mieliśmy szczęście spotkać takie osoby na swojej drodze dzisiaj kłaniam się Im w pas

Gość gość
i patrzałem oświadczenia no to już widzisz pacanie dlaczego ty nie zarabiasz, nie udało się nauczyć nawet pisania w ojczystym języku i to w wiejskiej szkole z niższym i wymaganiami, co?

Gość gość
g****o jestem wdzięczny akurat temu nauczycielowi-kreaturze, ten s******l miał nawet sprawe w sądzie za znęcanie sie nad uczniami, oczywiscie umorzyli a on dalej jak uczniami pomiatał tak dalej pomiata. Cała szkoła tego palanta nie nawidzi

Gość gość
nie nawidzi pewnie znęcał się w ten sposób, że kazał ci się uczyć, wsiowy głupku. Przecież to widać po tym jak piszesz, że nie dość , że pochodzisz z nizin społecznych, że rodzice się tobą nie zajmowali i po prostu jesteś nieukiem- prawdopodobnie dlatego, że genetycznie nie jesteś w stanie wyrwać się z poziomu pańszczyźnianego chłopa. Zawsze to będzie widać i zawsze będziesz tym napiętnowany, bo raczej nie przyłożysz się do nauki. taki poziom czworaków: patrzałem, Staśkowa pódźta ino tu, oj dana dana

Gość gość
nieuki nie cierpią wykształconych osób uwielbiałem nauczycieli,którzy wymagali ale i lubili uczniów-czytaj:szanowali ,pilnowali ich by nie wykoleili się,by wreszcie ukończyli szkołę jaki nieuk lubi nauczyciela,który go "goni" do nauki,rozlicza z nieobecności,z jedynek,ze złego zachowania? jest mi nieznany

Gość gość
no właśnie, dobrzy uczniowie jakoś nie nienawidzą swoich nauczycieli, u mnie w szkole też najwięcej jęczeli ci leniwi i tępi

Gość gość
gość dziś przez jednego nauczyciela nie oceniaj wszystkich być może pomylił zawody

Gość gość
te 58tys w oświadczeniu to jest brutto nieuku, czyli na ręke wychodzi około 3300 ale to i tak za dużo jak na 18godz tygodniowo

Gość gość
g****o wiecie, ten s******l po ryjach lał i to dosłownie za nic! nawet dziewczyny z liścia uderzał bo taką miał fantazje k***a jego mać, nawet jak go zaczęliśmy w końcu nagrywać to sie troche afera zrobiła, ale g****o to dało zawiesili debila na pare miesięcy, sąd sprawe umorzył i tyle z tego było

Gość gość
a ty co sie tak rzucasz odnośnie mojego pisania zamknij jape bo zapewne jesteś takim samym zdebilałym nauczycielem pasożytem jak ten sk****el. Tylko brać i brać, a g****o robicie w tej szkole idź cwaniaku jeden z drugim do fizycznej pracy za 1200 to jednego dnia nie wytrzymasz komuszy śmierdzielu, układy układziki rączka rączke myje byle do stołka sie dostać a potem macie wszystko w d***e.

Gość gość
Podręczniki uczą a nie nauczyciele, ten h'u'j zawsze kazał przepisać temat z książki do zeszytu i to była cała lekcja, 18godzin tygodniowo jeszcze sie chwalił tym i był dumny jaki to on cwany jest że za nic nie robienie ci idioci płacą mu takie pieniądze. Ja już szkołe na szczęście skończyłem ale teraz kuzynka z nim ma i ten debil nadal jest postrachem całej szkoły, a samą moją kuzynke za włosy wytargał aż sie popłakała

Gość gość
gość dziś Dobrzy uczniowie to ludzie dobrze wychowani,z zasadami,kulturą osobistą.To dobrzy ludzie .Oczywiście są to ambitni młodzi ludzie-z takimi można daleko zajść,osiągnąć,i oni tez daleko zajdą w życiu. Do moich dzieci przychodziły właśnie takie dobre dzieci i moje nie mogły się zepsuć.Lubiliśmy ich.

Gość gość
moją kuzynke za włosy wytargał aż sie popłakała " o nie! nie darowałabym mu! esesman !!

Gość gość
1) Nauczyciele zarabiają mało , zwłaszcza początkujący (mam w rodzinie) 2) Gdyby nawet zarabiali miliony, to co z tgo? Każdy sam wybiera sobie zawód, kto Ci bronił iść w tym kierunku????

Gość gość
I dobrze, dyscyplina musi byc ! dziwne, ze takie jurne, wyszczekane chłoptasie jeszcze kosza na głowe mu nie załozyli :P Bo cwaniakiem to sie jest w necie, nie / :P I typowe tłumaczenie" za nic sie czepia ", oczywiscie, za nic :D A jakiego przedmiotu był nauczycielem w tym technikum ? Moze dodatkowe miał wychowastwo ? Zastepstwa ? 18 godzin to uzerał sie z uczniami, nawet nie wiesz ile godzn pochłaia papierologia dla szkoły.. Zawsze mozesz tez iśc w jego slady, zobaczysz cóz to za miodzio uzerac sie z takimi idiotami jak ty, i zarobisz te niesamowite pieniadze !

Gość gość
debile zarabiają po 5tys a jeszcze im strajki w głowie bo wciąż mało mają, podczas gdy 90% narodu z********a za mniej niż 2000zł, a ci sobie siedzą za biureczkami i jeszcze mało mają SKUR WY SYNY!!! SKUR WY SYNY!!!