Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj facet mowi do mnie np zamknij morde i po prostu ssij mi fiuta najlepiej jak

Polecane posty

Gość gość

potrafisz :/ on ma 34 lata, ja 26 na codzien potrafi byc czuly a w czasie seksu on po prostu oczekuje ze ja mam go zaspakajac kiedys sam powiedzial ze dlatyego ze zarobil troche kasy w zyciu majac hurtownie czesci samochodowych, (wczesniej byl 4 lata calkiem sam) po prostu ma prawo oczekiwac ze jego kobieta bedzie ladna i zaspakajac go jak najlepiej i jak chce loda z wytryskiem na twarz to ma byc lod z wytryskiem na twarz

Gość gość
Sądząc po poziomie twojej wypowiedzi wybrał dobrze, ładną i tępąw sam raz do targania druta i niczego więcej.

Gość
hahahah mnie to by podnieciło, ale jednak potem musiałby zająć się mną.:P:D

Gość gość
w sumie to nie rozumiem problemu.Facet wie czego chce, poza tą sytuacją raczej stratna nie jesteś...:)

Gość _konkret33_
I co w tym takiego złego? Ja mówię w ten sposób do 90% partnerek, z którymi mam kontakty seksualne. Sprawy łóżkowe, to sprawy łóżkowe. Gdybym natomiast tak odzywał się poza seksem, to tu widziałbym problem. Natomiast w pieprzeniu nie ma szacunku(w ogóle jak można o czymś takim mówić?), seks z natury jest raczej wulgarny. A jak nie jesteś szmatą, którą można ostro potraktować, to zmień fiuta.

Gość humanista z Poznania
Twój facet to zwykły PROSTAK !!! PRO-STAK !! Rozumiesz ??!! Tak odezwać się do dziewczyny którą podobno się kocha ??? PROSTAK 100/10 !!! Zresztą, czego oczekiwać od właściciela hurtowni części samochodowych.

Gość gość
Humanista z poznania - kobiety lubia byc w lozku zdominowane i zeszmacone, jesli nie potrafisz dogodzic swojej kobiecie to pomysl kto tu jest prostakiem..... I dam sobie reke obciac ze jesli ty nie dbasz o nia w lozku to robi to ktos za ciebie.

Gość gość
Humanista chyba na podryw chodzi do koscioła.Z drugiej strony jak mozna oczekiwać od humanisty kreatywnosci??!! Powielanie jednego schematu, przod- tyl, przod-tyl.Gratuluje.Nie widzę w tym nic z prostactwa.Takie gierki są super i podnoszą zajawkę w łóżku.Nawet jak zdarzy mu się raz czy dwa razy uderzyć poza łóżkiem to też uważam nic złego.Kobieta powinna znać sobie miejsce... na kolanach.

Gość humanista z Poznania
Jestem po prostu romantykiem. A tzw.ostry seks niekoniecznie łączy się moim zdaniem z używaniem tak paskudnego , prymitywnego słownictwa w stosunku do ukochanej osoby. Ale Ja uwielbiam też i przy swiecach , z dobrym winem ..

Gość gość
przy swiecach i dobrym winie mozna tez kobietke ladnie sponiewierać.Szanuje Twoje zdanie lecz całkowicie go nie rozumiem.Az boje sie pomyslec jakie moze byc drugie dno twoich teorii.

Gość
_konkret33_ dziś zgadzam się w 100%. Seks to seks i tu nie widzę problemu lubie takie rzeczy, ale w życiu codzienny to raczej by nie przeszło.:)

Gość gość
humanista-nie rób tutaj marnego prowo tymi tekstami tey

Gość gość
chociaz raz slysze ze to mezczyzna jest zaspokajany a nie facetka.Zawsze jest zupelnie,zupelnie odwrotnie.Wy lezycie jak kloda i czekacie co on wam zrobi.Tutaj jest odwrotnie,no i prosze,jaki alarm na pol swiata.

Gość
gość dziś to współczuje że trafiałeś na takie kobiety.:P

Gość sasiad fizola
" humanista z Poznania dziś Twój facet to zwykły PROSTAK !!! PRO-STAK !! Rozumiesz ??!! Tak odezwać się do dziewczyny którą podobno się kocha ??? PROSTAK 100/10 !!! Zresztą, czego oczekiwać od właściciela hurtowni części samochodowych. " -------sasiad fizola-wiesz co koles-juz jak czytam twoj nik to widze zes palant.Pierwsze zdanie zupelnie i w pelni to potwierdza.PALANT,PA-LANT.Chcesz jeszcze moze z inna pisownia?PaLaNcIe 500/1?? No i sam widzisz-czego mozna oczekiwac po takim PaLaNCIE .A teraz stan na korytarzu-minimum 10m dlugosci.Rozpedz sie porzadnie i walnij tym humanistycznym czerepem w sciane na koncu tego korytarza.Nie pomyl scian:to ma byc ta krotka,na koncu-humanistyczny cwoku.

Gość Gość

Jako teoretyk seksu namawiam wszystkich gorąco do trzepania ręką  to jest o wiele zdrowsze  lepsze i higieniczne.

Gość Cud

Ssać z "zamkniętą mordą" ?

56 minut temu, Gość Gość napisał:

Jako teoretyk seksu namawiam wszystkich gorąco do trzepania ręką  to jest o wiele zdrowsze  lepsze i higieniczne.

Teoretyk seksu- dobre, się uśmiałem 👍

Gość gość

Lubię jak podczas sexu mój facet klanie na mnie,bije ,kopie,pluje i wyrywa włosy