Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Alkohol w domu a ciąża.

Polecane posty

Gość gość

Niedługo rodzę i niestety muszę mieszkać w moim rodzinnym domu. Mój ojciec jest alkoholikiem,pije codziennie, są wieczne awantury. Oczywiście to nie wygląda tak, że mamy brud w domu, nie mamy co jeść i mieszkamy jak jakieś lumpy, bo mamy normalne warunki, mieszkanie po remoncie. Finansowo też źle nie stoimy, chodzi tylko, że On pije. Jak jest trzeźwy zachowuje się normalnie, chodzi do pracy jak normalny człowiek, można z nim porozmawiać, ale gdy tylko się napije, a robi to niestety co dziennie zaczyna się koszmar. Rozmawiałam wiele razy z mamą, żeby się rozwiodła bo to nie jest życie, ale do niej nie przemawiają moje argumenty. Myślę, że Ona go po prostu kocha, bo nie ma innego wytłumaczenia na aprobatę takiego zachowania. Nie wiem co mam zrobić, nie mam się gdzie wyprowadzić, bo zwyczajnie nie przeżyje na swoim. Muszę to znosić, tylko jak? Ja już teraz nie daje rady psychicznie,a co dopiero jak będzie malutkie dziecko w domu,a On po nocach będzie wracał pijany. Nie mam w nikim wsparcia, pomocy. Co mogę zrobić?

Gość gość
A dom samotnej matki?

Gość gość
dziś Oczywiście tylko na takie odpowiedzi można tutaj liczyć.

Gość gość
Nie jestem samotną matkom, mam narzeczonego, niestety On jeszcze studiuje. Pracuje również ale to co zarabia nie starczy nam na mieszkanie i życie, dlatego musimy być na łasce moich rodziców. Na pomoc ze strony jego rodziny nie mamy co liczyć.

Gość gość
samotna matkom??hahahha wynajem???albo patologia proste/zaraz 500 dostaniesz hahah